• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

“Enerji Teknolojileri Ve Mühendislikte Matlab Çözümleri” Anlatıldı

“Enerji Teknolojileri Ve Mühendislikte Matlab Çözümleri” Anlatıldı
Kırklareli Üniversitesi Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği kariyer etkinliğinde, ileri mühendislik hizmetleri veren bir firma,...

Kırklareli Üniversitesi Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği kariyer etkinliğinde, ileri mühendislik hizmetleri veren bir firma, akademisyen ve öğrencilerle buluştu.

Enerji teknolojileri ve mühendislikte MATLAB ve Simulink kullanımının uygulamalarla gösterilerek, MATLAB ve Simulink'ten nasıl yararlanılacağının öğretildiği seminerde ilk olarak FİGES A.Ş. Satış Sorumlusu ve Fizik Mühendisi İrem Ünlü, slayt eşliğinde firmasının tanıtımını yaptı.

Firmalarının, 1990 yılında Dr. Tarık Öğüt tarafından kurulmuş, ileri mühendislik çözümleri sunan bir mühendislik şirketi olduğunu belirten Fizik Mühendisi İrem Ünlü,"İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ve Bursa'da ofislerimiz bulunuyor. 20 yılı aşkın kanıtlanmış tecrübemiz ve yüzde 100 yerli sermaye ile başta savunma ve havacılık sanayi, otomotiv, makine sanayi ve beyaz eşya sektörlerine destek sağlıyoruz. Ülkemizde Ar-Ge çalışmaları yapılan neredeyse tüm sektörlerde referans sahibidir" dedi.

Dünyanın önde gelen sonlu elemanlar yazılımı ANSYS'in temsilciliğini kuruluşundan bu yana yürütmekte olduklarını da sözlerine ekleyen Ünlü, MATLAB ve Simulink'in Türkiye'deki distribütörlüğünü 2001 yılından bu yana sürdürdüklerini kaydetti. Firmanın sunduğu hizmetlere de değinen Ünlü, bir çok alanda hizmet verdiklerini söyledi.

Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi Gökhan Gökay, gerçekleştirdiği eğitim sunumunda "Enerji Teknolojileri ve Mühendislikte MATLAB ve Simulink Kullanımı'nı uygulamalardan örnekler vererek anlattı. Sunumuna MATLAB'ın tanımını yaparak başlayan Gökhan Gökay, MATLAB'ın nümerik hesaplama, grafiksel veri gösterimi ve programlamayı içeren teknik ve bilimsel hesaplamalar için yazılmış yüksek performansa sahip bir yazılım olduğunu söyledi.

Kayalı Yerleşkesi 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No'lu konferans salonunda düzenlenen etkinlik, Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun'un Fizik Mühendisi İrem Ünlü ve Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi Gökhan Gökay'a günün anısına belge takdim etmesiyle sona erdi.

“Enerji Teknolojileri Ve Mühendislikte Matlab Çözümleri” Anlatıldı

“Enerji Teknolojileri Ve Mühendislikte Matlab Çözümleri” Anlatıldı

“Enerji Teknolojileri Ve Mühendislikte Matlab Çözümleri” Anlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim