• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Emniyet Müdürlüğünden “Bir Kitap Da Sen Koy” Kampanyasına Destek

Emniyet Müdürlüğünden “Bir Kitap Da Sen Koy” Kampanyasına Destek
Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstiklal Ortaokulu'nun başlattığı "Bir kitap da sen koy" kampanyasına destek olmak için kitap gönderdi.

Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstiklal Ortaokulu'nun başlattığı "Bir kitap da sen koy" kampanyasına destek olmak için kitap gönderdi.

İstiklal Ortaokulu tarafından okullardaki kütüphanelerini zenginleştirmek ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmek amacı ile başlattığı kitap toplama kampanyasına Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tam destek verdi. Emniyet personelince toplanan bütün branşlarda test kitapları (TEOG) ve öykü, hikaye, roman, şiir içerikli okuma kitapları toplanarak İstiklal Ortaokuluna teslim edildi.

İstiklal Ortaokulu Okul Müdürü Ümit Onat, İlçe Emniyet mensuplarına teşekkür ederek "İstiklal Ortaokulu olarak ilçemiz genelinde düzenlemiş olduğumuz kitap toplama kampanyamıza İlçe Emniyet Müdürlüğünce kitap yardımında bulunulması çok önemli oldu, bu duyarlılığı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm personele katkılarından dolayı teşekkür ederim, ilçemizde bulunan okullarımızın kütüphanelerini zenginleştirmek ve öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve geliştirmek amacıyla bu kampanyanın düzenlendik, kitap yardımı konusunda Düziçi halkının da daha duyarlı olmaları temenni ederim, toplanan kitapların bir kısmının başta köy okullarımız olmak üzere dağıtımının yapılarak sınıf kitaplığı oluşturulacağız" diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Aytaç Özdemir ise "İlçe Emniyet Müdürlüğüne bu katkılarından dolayı teşekkür ederim, "Bir Kitap da Sen Koy" kitap toplama kampanyasının 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek, en az 7-8 köy/ilçe okulunda ki sınıflara sınıf kitaplığı kurulacak, ilçe okullarından talep gelmesi halinde toplanan kitaplardan yardımda bulunulacak, Düziçi halkının bu kampanya ya destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim