• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Emlak sektörünün liderleri Bursa’da buluşuyor

Emlak sektörünün liderleri Bursa’da buluşuyor
Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nde, dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının Türkiye'nin lokomotif sektörlerinin başında...

Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nde, dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının Türkiye'nin lokomotif sektörlerinin başında gelen "emlak" sektörüne nasıl etki edeceği ele alınacak.

Para ve emlak gibi iki önemli kavramın ilişkisinin yanı sıra gayrimenkul piyasalarının geleceğinin uzmanlar tarafından değerlendirileceği zirve üzere iki oturum halinde yapılacak. "2017'den 2023'e Emlak Sektörünün Geleceği" konulu gündem oturumunun konuşmacıları İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu olurken, "Yeni Dünya Düzeninde Para ve Gayrimenkul" konulu ana oturumunun konuşmacısı ise akademisyen, ekonomist ve yakın çağ siyasi tarihi uzmanı Doç. Dr.Ramazan Kağan Kurtoğlu olacak.

Zirveye ev sahipliği yapacak olan EmlakSayfasi.com.tr'nin kurucusu Utku Çalışkan, "Türkiye'nin lokomotif sektörlerinin başında gelen emlak sektörünün geleceğine yönelik önemli bir organizasyon olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nin ilkini 16 Kasım'da Bursa'da gerçekleştireceklerini belirterek, "Dünya genelinde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Hem bölgemizi hem de global likilite değişimlerini iyi okuyarak bu doğrultuda stratejiler üretmeliyiz. Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de önemli değişimler yaşanıyor. 2023 vizyonumuza katkı koymasını arzu ettiğimiz bu zirve ile sektör temsilcilerine önemli bilgiler aktarmayı amaçlıyoruz. Özellikle Türkiye'nin en önemli ekonomistlerinden biri olan değerli hocamız Doç.Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu'nun aktaracağı bilgiler hem emlak sektörü hem de inşaat sektörü için önemli bir kazanım olacaktır" dedi.

Emlak sektörünün liderleri Bursa’da buluşuyor

Emlak sektörünün liderleri Bursa’da buluşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim