• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Elazığspor, Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyacak

Elazığspor, Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyacak
Devre arasına girilmesine bir hafta kala tüm takımlarda olduğu gibi Vartaş Elazığspor'da da transfer görüşmeleri başladı.

Devre arasına girilmesine bir hafta kala tüm takımlarda olduğu gibi Vartaş Elazığspor'da da transfer görüşmeleri başladı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Elazığspor'un transfer döneminde ince eleyip sık dokuyacağını ve kaliteyi arttıracak oyuncuları alacağını söyledi.

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Planlama içerisindeyiz. Hocalarımla oturup konuşuyoruz. Tabi ki futbolda devre arasında gelen oyuncularda olacaktır, giden oyuncularda olacaktır. Biz burada eğer hedefe giden bir takım isek, zirveyi hesaplıyorsak-istiyorsak, oyuncunun alınması için oyuncu almak istemiyorum" dedi.

Devre arasında takıma gelen oyuncunun sezon sonuna kadar maksimum katkı sağlaması gerektiğine de vurgu yapan Üzülmez, "İnce eleyip sık dokuyacağız. Takımıma katkı sağlayacak bir oyuncu olması lazım. Rekabeti artırabilecek, kaliteyi artıracak oyuncular almamız lazım. Şu anda da görüştüğümüz oyuncularda, fikrini almaya çalıştığımız oyuncularda oldu. Hocalarımla birlikte istişare edip de düşündüğümüz oyuncular da var. Onunla ilgili de önümüzde ki hafta gelişmeler olabilir. Ama ondan ziyade bir taraftan o gelen oyuncularla ilgili çalışmalarımızı yaparken bir taraftan da çok çok önemli olan Adanaspor maçına konsantre olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"HEDEFE ULAŞMAK İÇİN HEPİMİZİN KENETLENMESİ GEREKİYOR"

Tüm şehrin takıma destek vermesi gerektiğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Belki insanlar yanlış anlayabilir ama şunu söyleyeyim; "Destek verilmediği takdirde bazı şeylerde sıkıntı olabileceğini söylüyoruz. Bizler saha içerisinde yapmamız gerekenler var. Saha içerisine benim görevim oyucularımı en iyi şekilde motive etmektir, onu yapmaya çalışıyoruz. Şuana kadar gösterilen performanslara baktığınız zamanda bunu yapan bir takım görüntüsündeyiz'" diye konuştu.

"KARAKTERİ ORTAYA KOYDULAR"

Hedefe ulaşmak için sadece kendilerinin değil, herkesin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Üzülmez, şöyle konuştu:

"Birlik-beraberlikten güç doğar. O birlik-beraberliği yakalamaya çalışıyoruz. Herkesin bu konuda kenetlenmesi gerektiğini söylüyoruz. Ben aslanlar gibi çıkıp maçları anlatmaya çalışırım ya da maçtan sonra saha içerisinde gördüklerimi söylemeye çalışırım. Benim takımım yürekli bir takım, karakterli bir takım, onurlu bir takım. Benim takımım saha içerisinde bu mücadeleyi hangi maç olursa olsun, hazırlık maçları da dahil bu görüntü içerisinde olmasını söylüyorum. Şimdiye kadar da bu oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bunu ortaya koydular. Bu karakteri ortaya koydular. Bundan sonra aynı karakteri bizler, kent ileri gelenleri sahiplenip, kenetlenip, Vartaş Elazığspor'u istediği hedeflere götürmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız, başarmak istiyoruz, başaracak kapasitemiz de var. Ama dediğim gibi bir kere daha söylüyorum sadece bizler değil, bütün kentin kenetlenerek bunu ortaya koyması gerekiyor."

Elazığspor, Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyacak

Elazığspor, Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim