• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Elazığ’da yurtdışından gelen hastalara sağlık hizmeti veriliyor

Elazığ’da yurtdışından gelen hastalara sağlık hizmeti veriliyor
Elazığ'da, bölge illerinin yanı sıra Kuzey Irak, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan dahil birçok ülkeden gelen hastalara da sağlık hizmeti veriliyor.

Elazığ'da, bölge illerinin yanı sıra Kuzey Irak, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan dahil birçok ülkeden gelen hastalara da sağlık hizmeti veriliyor.

Yoğunlukla Elazığ ve bölge illerde hizmet veren Medical Park Elazığ Hastanesi uluslararası alanda da birçok ülkeden gelen hastalara sağlık hizmet sunuyor. Yurt dışındaki hekimleri Elazığ'a getirerek kendi çalışmalarını, tedavi hizmetlerini anlatan hastane yönetimi, oradaki hastaları da daha iyi şartlarda tedavi etmek için çalışma yapıyor. Kuzey Irak'ın Duhok şehrindeki bir hastanenin başhekimiyle birlikte doktorlarının hastanelerini ziyaret ettiğini belirten Genel Müdür Op. Dr. Mahmut Yıldız, "Duhok şehrindeki hastanenin başhekimi ve hekimleri hastane hekimlerimizle birebir görüşme yaptı. Onlara hangi cerrahi işlem ve tedavilerde yanlarında olabileceğimizi söyledik. Hem onların eksik olduğu noktada biz, hem de bizim eksik olduğumuz noktada onlar bizim yanımızda olsun istedik. Özellikle orada tedavisi zor olan hastalarımızın Elazığ'da tedavisini yapmak istiyoruz" dedi.

Irak'tan gelen doktor heyetiyle göz bölümünden de incelemelerde bulunduklarını dile getiren Yıldız, "Hekimlerimizle birlikte göz bölümünde bir gözlem yaparak hem cerrahiye hem de poliklinikteki hizmetleri takip ettiler. Bizim amacımız sadece Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli, Muş değil çevremizde bulunan ülkelere de hizmet etmek. Medical Park Hastanemizin Elazığ'da oluşturduğu değeri uluslararası bir çapa taşıyıp orada ki insanlara sağlık hizmetinde bulunmak istiyoruz. Elimizde yetişmiş insan gücü ve her türlü bilimsel yöntem mevcut" diye konuştu.

Hastanenin Merkezi Pazarlama Uzmanı Reem Abualkheel, "Kuzey Irak'tan Elazığ'a hekim misafirlerimiz geldi. Hekim misafirlerimiz doktorla beraber muayene ve ameliyatları beraber gözlemledi. Bu çalışmalarla birlikte yabancı hastaları buraya getirip tedavi etmekten mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Irak'tan hastaneye gelecek olan hastalara koordinasyonu sağlayan Naci Taşçı ise, "Biz sadece Elazığ ve çevre illerimize hizmet vermiyoruz. Kaliteli hizmetimizi yurtdışındaki hastalarımıza da sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim