• BIST 9879.61
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Elazığ'da şehit ailelerine destek kampanyası

Elazığ'da şehit ailelerine destek kampanyası
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) şehit ailelerine destek kampanyası başlatıldı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) şehit ailelerine destek kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Elazığ TSO tarafından 30 bin lira destek verilirken, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kendisi ve eşi adına 10 bin lira destek verdi. Kampanyaya Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve eşi ile Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve eşi ile çok sayıda davetli katıldı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, törende yaptığı konuşmada, Elazığ TSO'da başlayan çığın büyüyeceğini ifade ederek, iş dünyasını kampanyaya katılmaya davet etti. Alan, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasına ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik olarak terör örgütleri ve taşeronları tarafından haince saldırılar gerçekleşmektedir. Bu kalleş saldırılar sonrasında ateşin düştüğü yer, ciğerimizin tam ortasıdır. Acımız büyük ve derindir. Her şehit haberinde onları toprağa değil, gönlümüze gömüyoruz. Bugün huzur ve güven içerisinde ticaretimizi yapabiliyorsak, çocuklarımızı okula, parka, gezmeye götürebiliyorsak ve güven içerisinde gelecek planı yapabiliyorsak, bu şehitlerimizin tereddütsüz canlarını göz kırpmadan vermesindendir. İşte tam bu noktada kahraman şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine sahip çıkmak hepimizin asli görevidir." dedi.

Şehit ailelerinin yanında olunduğunu hissettirmek, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermek gerektiğini ifade eden Alan, "Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak 30 bin lira bu kampanyaya destek sağlamış bulunmaktayız. Ancak buradan tüm sivil toplum kuruluşlarımızı ve iş dünyamızı, başlatmış olduğumuz bu kıvılcımı büyütmeye ve destek olmaya davet ediyorum. Gün, bir olma günüdür, gün, çelik gibi bir irade ortaya koyarak, devletimizin kararlı mücadelesine ortak olma günüdür. Bugün Doğu'da, Güneydoğu'da ve vatanın her karış toprağında, aziz Türk milletinin göz bebeği, birlik ve beraberliğinin teminatı kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımızın destanı yazılmaya devam etmektedir.

Göğsünde imanla yaşayan her vatandaşımızın erişmek istediği şehitlik mertebesine, kahramanca ulaşan tüm şehitlerimize yüce Allah'tan bir kez daha rahmet, yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Duygularımızın çok yoğun olduğu ve aslında kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir hususu konuşuyoruz. Yüce Allah'ın izniyle şehitlerin şefaatine nail olmanın heyecanını ve hazzını yaşamak istiyoruz. Bu hazzın tüm iş adamlarımıza nasip olmasını ve odamızda başlatmış olduğumuz bu kampanyanın büyümesi ve tüm iş dünyasının bu anlamla kampanyaya katılmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Törende değerlendirme yapan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ TSO'nun çok anlamlı bir kampanyaya öncülük ettiğini belirterek, "Başkanımızın ifade ettiği gibi devletimiz tüm şehitlerimizin yakınlarını şefkatle sarmaktadır. Ancak, milletimizin şehitlerimizi sahiplenmesi psikolojik olarak çok büyük önem arz etmektedir." diye konuştu.

Elazığ'da şehit ailelerine destek kampanyası

Elazığ'da şehit ailelerine destek kampanyası

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim