• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Elazığ İl Özel İdare - Nevşehır Ghsim Maçının Ardından

Elazığ İl Özel İdare - Nevşehır Ghsim Maçının Ardından
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Elazığ İl Özel İdaresi, evinde ağırladığı Nevşehir GHSİM'yi 87-84 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Elazığ İl Özel İdaresi, evinde ağırladığı Nevşehir GHSİM'yi 87-84 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Elazığ İl Özel İdaresi Başantrenörü Berat Gök yaptığı açıklamada, "Karşı takım kötü bir dönem geçiriyor. Aslında biz de performans olarak kötü bir dönem geçiriyoruz. Bugün fazla basit hatalar yaptık. Normalde maçı daha fazla bir skorla almamız gerekiyordu ama onlar daha rahat ve yüzdeli oynadı. Maçın buraya kadar geleceğini tahmin ettik. Maçın sonuna doğru kazanma isteğimiz ortaya çıktı ve onun sayesinde kazandık. Bundan sonraki süreçte biz hedefimizi güncelleyerek daha iyi basketbol oynayarak seyirciyi daha çok istiyoruz. Seyirciye çok teşekkür ederim. Seyirci bugün gerçekten bizim kazanmamız için itekledi. Kazanmamız için bize bir sebep verdi" diye konuştu.

NEVŞEHİR GHSİM CEPHESİ

Elazığ'ın güzel bir seyirci potansiyeli yakaladığına vurgu yapan Nevşehir GHSİM Başantrenörü Erkin Erdinç, "Umarım bu seyirci potansiyeli sadece bizim maç için değildir. Bütün maçlarda böyleyse Elazığ'ı kutluyorum. Ciddi bir seyirci kapasitesi var. Yaklaşık 400 kişiye karşı bir maç oynadık. Bayan basketbolunda ve birinci ligde böyle maçlar yapmak bizi de gururlandırıyor. Çünkü basketbol güzelleşiyor. Bizim yabancı oyuncumuzdan 2 haftadır yoksun oynuyoruz. İlk maçta 9 sayıyla yenmiştik. Bu maçta 3 sayıyla yenildik ve averajı kazandık. 6 averajla şu an onların önündeyiz" diye konuştu.

Kendilerinin üstlere oynayan bir takım olduğuna vurgu yapan Erdinç, "Sakat oyuncumuzun da yaklaşık 2 hafta sonra bize katılıp tekrar eski performansını yakalayacağını düşünüyorum. Sheron bu maçta yüksek sayı kaydetti. Geçen sene de benim oyuncumdu. Birlikte çalışma fırsatım oldu ve çok yetenekli bir oyuncu. Onu 45 sayıda tutabildik. Onu tutabilecek bir oyuncumuz yok. Bir oyuncuyu 45 sayılara çıkarmak bizim için çok üzücü. Birkaç rotasyon yaptık, denedik ama olmadı. İkinci yarıda biraz daha Sheron'u durdurabilme şansı yakaladık. Basketbolda uzun oyuncularınız olmadığında ribaunt problemi yaşıyorsunuz. Bu maçı da bu yüzden kaybettik. Son anda bir top kaybı hatası yaşadık. Belki maç uzatmaya da gidebilirdi. Bizim için güzel bitebilirdi ama olmadı" dedi.

Elazığ İl Özel İdare - Nevşehır Ghsim Maçının Ardından

Elazığ İl Özel İdare - Nevşehır Ghsim Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim