• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Ekmeleddin İhsanoğlu Türk Solu Dergisi ile poz verdi!

Ekmeleddin İhsanoğlu Türk Solu Dergisi ile poz verdi!
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Taksim'deki ziyareti sırasında poz verdiği Türk Solu Dergisi sosyal medyada çok konuşuldu.

CHP ve MHP'nin de aralarında olduğu 5 partinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu seçim çalışmaları için bugün Gezi Parkı ve İstiklal Caddesi'ndeydi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bugün yaptığı seçim gezisinden objektiflere yandıyan bir fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu.İhsanoğlu, seçim gezisi sırasında kapağında "Ekmeleddin'e neden evet" yazan Türk Solu dergisiyle fotoğraf çekildi.

Türk Solu, 2003 yılında Rektörler yürüşünde açılan ve Ergenekon davasında sanıklar aleyhinde kullanılan "Ordu Göreve" pankartını açması ve provokatif eylemleriyle biliniyor.

Ayrıca Türk Solu, “Kürt bakkallardan alışveriş yapmayın”, “kebap ve lahmacun yemeyin” “Kürt nüfus azaltılsın” gibi ırkçı söylemlerde bulunarak tepki çekmişti.

SEÇİMLERDE İHSANOĞLU'NA DESTEK

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Türk Solu'nda Özgür Erdem tarafından yazılan yazıda, "Ortak paydalarda yoğunlaşalım, ilk hedefe odaklanalım, öncelikle en büyük tehlikeden kurtulmanın yollarını arayalım. “Çatı Aday”da el ele, kol kola, omuz omuza birleşelim" denilerek; bütün muhalif kesimlerin Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemesi gerektiği vurgulanmıştı.

İŞTE İHSANOĞLU'NUN TÜRK SOLU İLE O FOTOĞRAFI:



İLK ADRESİ GEZİ PARKI

Beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de bulunduğu Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Beyoğlu’ndaki ilk adresi Gezi Parkı oldu. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Gezi Parkı ziyaretinin ardından İstiklal Caddesi’nin girişinde yüzlerce kişi karşıladı. Ekmeleddin İhsanoğlu, “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı” ve “Türkiye’nin gururu” diye slogan atanlara el sallayarak karşılık verdi. Galatasaray Lisesi’ne kadar halkın yoğun ilgisi altında yürüyen Ekmeleddin İhsanoğlu, burada kadın cinayetleriyle ilgili eylem yapan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyelerinin yanına gitti ve sohbet etti. Kadınların ikinci sınıf vatandaş olarak kabul edilemeyeceğini vurgulayan İhsanoğlu, bu alanda hem Türkiye’nin hem de dünya ülkelerinin uzun bir yol kat etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim