• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan öğrencilere...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan öğrencilere kaynak kitaB dağıttı.

Onikiler Mahallesinde belediyeye ait bulunan gençlik merkezinde eğitim gören öğrencilere kitap hediye eden Başkan Mehmet Ekinci, burada eğitim gören öğrencilerle sohbet edip, tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere, sınavlara iyi hazırlanmaları için daha iyi çalışmaları gerektiğini ifade eden Başkan Ekinci, "Onikiler Mahallesindeki gençlik merkezimizde, çevre mahallelerde gelen öğrenci kardeşlerimiz kayıt olmuş durumdalar. Şimdiye kadar bu merkezimize 440 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Kimi TEOG sınavlarına hazırlanıyor, kimi YGS'ye hazırlanıyor, kimi öğrencilerimizde gelip ders çalışıyor. Bizim amacımız tabi ki buraya gelen gençlerimizin ihtiyaç duydukları derslerle ilgili dokümanları onlara bir şekilde vermek. Hocalarımızın nezaretinde bu öğrencilerimiz derslerine ve sınavlarına çalışıyor. Onların ev ortamında bulamadıkları çalışma ortamlarını biz burada bir şekilde hazırlamış oluyoruz. Sadece bu değil, sporla ilgili kurslar da açılıyor. Yine yetenek sınavlarıyla ilgili kurslarımız var. Gençlerimiz güzel bir şekilde, huzurlu bir şekilde Onikiler Mahallemizin kalbinde, bu güzel merkezimizde iyi bir şekilde geleceğe hazırlanıyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bizim sahip çıkmamız demek, bir yerde geleceğe sahip çıkmamız demektir. Buradaki öğrenci kardeşlerimizle yaptığımız sohbetlerde bunları görebiliyoruz. Öğrenci kardeşlerimize başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim