• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Ehem İbrahimce Mahallesinde Yeni Kurslar Açıyor

Ehem İbrahimce Mahallesinde Yeni Kurslar Açıyor
Edremit'in birçok noktasına eğitim hizmeti götüren Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Edremit Kaymakamlığının desteği ve Edremit Belediye Başkanlığının...

Edremit'in birçok noktasına eğitim hizmeti götüren Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Edremit Kaymakamlığının desteği ve Edremit Belediye Başkanlığının yer tahsisi ile İbrahimce Mahallesi Eski Muhtarlık Binasında İbrahimce Mahallesi ve Gazicelal Mahallesi sakinlerine en yakın noktada kurslar açmayı planlıyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar tarafından yapılan açıklamada "Daha önce şu anki muhtarlık binamızda açılan kursların yanında ikinci bir noktada Sayın Kaymakamımız Ali Sırmalı'nın talimatları ve desteği ile İbrahimce ve Gazicelal Mahallesi sakinlerine yönelik kurslarımız çok kısa bir süre içerisinde başlatılacaktır. Belediyemizin yaptığı yer tahsisi ile Eski İbrahimce Mahalle Muhtarlığı Binasında bayanlara ve erkeklere yönelik olarak başta Okuma - Yazma kursları olmak üzere, Kuranı Kerim Okuma, El Sanatları, Açık Alan Satıcılığı, Kalorifer Ateşçiliği, Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri gibi birçok dalda mesleki sosyal ve kültürel kurslar açılacaktır. Bazı mesleki kurslarımız İş Kur Destekli olarak açılması planlanmakta olup başvurular Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yapılabilecektir. Kurs Kayıtları için başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması İş Kur Destekli açılacak kurslarda ise Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 15 yaşını tamamlamış olmak, yetiştirilecekleri mesleğe uygun özelliklere sahip olmak, Emekli olmamak gibi şartlar aranmaktadır. İki derslikten oluşan kurs merkezinde hafta içi günlerde eğitimler gerçekleştirilecek. Kursların açılabilmesi için en az 12 kursiyerin başvuru yapması gerekiyor. Amacımız ilçemizin her noktasında eğitim hizmetlerimizi insanımıza sunabilmektir " dedi.

Ehem İbrahimce Mahallesinde Yeni Kurslar Açıyor

Ehem İbrahimce Mahallesinde Yeni Kurslar Açıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim