• BIST 10163.41
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 24 °C

Ehem ’Den Yeni Bir Rekor

Ehem ’Den Yeni Bir Rekor
Erken Çocukluk Eğitimi Elemanı Kursu rekor, kursiyerleri rekortmen oldu.

Erken Çocukluk Eğitimi Elemanı Kursu rekor, kursiyerleri rekortmen oldu. Edremit Halk Eğitim Merkezi (EHEM) de düzenlenen 24 aylık kurs sona erdi.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi dalı altında açılan 1416 saatlik "Erken Çocukluk Eğitimi Elemanı" kurs programını başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri Altınoluk Öğretmenevinde düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan merkez müdürü İsmail Damar " Merkezimizce bugüne kadar açılan en uzun süreli eğitim programı olan kursumuz 13/01/2014 tarihinde başlamış ve 31/12/2015 tarihinde sona ermiştir. 24 Aylık bir zaman dilimine yayılan bu eğitimlerimiz haftalık dört gün olarak planlanmış ve akşam 18:00-21:00 saatleri arasında Altınolukta Fernur Sözen Anadolu Meslek Lisemizde gerçekleştirilmiştir. Bu eğitimlerimiz 70 modül olarak 1416 saatlik bir teorik eğitim süresinden oluşmuştur. Eğitimlerde Mehmet Bencik, Arife Bencik, Güler Taşçinten, Ceyda Manav ve Özgür Gözüyaşlı öğretmen olarak görev almışlardır. Kursumuza kayıt yaptıran 28 kursiyerden 18'i başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmıştır. 8 kursiyerimiz ise başarılı oldukları modüllerden transkript almışlardır. Bu eğitimler EHEM tarafından açılan en uzun süreli eğitimler olarak rekor niteliği taşımaktadır. Kursiyerlerimizde bu kadar uzun süreli bir kursa devam ederek bu anlamda rekortmen olmuşlardır. Siz değerli kursiyerlerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz." Bu eğitimleri alan kursiyerler "Erken çocuklukta gelişim ilkelerine uygun eğitim programını uygulamada öğretmene yardımcı olma yeterliklerini kazanmışlardır. Bu dalda verilen en üst düzey eğitimlerdendir. Bu eğitimlere katılan kursiyerlerimiz "Erken Çocukluk Dönemi Eğitim veren kurumlarda çalışabilme hakkı elde etmiş olmaktadırlar. Emek verenlere teşekkür ediyor, tüm katılımcılara ve törene ev sahipliği yapan Altınoluk Öğretmenevi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum " dedi.

Kursiyerler adına söz alan Fadime Ürer ise "Böylesi eğitim imkanlarını bizlere sunan Halk Eğitim Merkezimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Son derece faydalı bilgilerle donatıldık. "seklinde konuştu.

Törene Merkez Müdürü İsmail Damar yardımcısı Zerrin Eğrioğlu, Öğretmenevi Müdürü Mehmet Kundakçı, Yardımcısı Abdullah Necdet Cengiz, kursta görev alan öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Belgelerini gururla gösteren kursiyerler bu azmin başarısıdır dediler. İkramın ardından tören sona erdi.

Ehem ’Den Yeni Bir Rekor

Ehem ’Den Yeni Bir Rekor

Ehem ’Den Yeni Bir Rekor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim