• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Eğitim-bir-sen’den Kadınlar Kolu Komisyonu

Eğitim-bir-sen’den Kadınlar Kolu Komisyonu
Eğitimciler Birliği Sendikası'nın (EĞİTİM-BİR-SEN) Tavşanlı Kadınlar Kolu Komisyonu kuruldu.

Eğitimciler Birliği Sendikası'nın (EĞİTİM-BİR-SEN) Tavşanlı Kadınlar Kolu Komisyonu kuruldu. Kütahya'da ilk olma özelliği taşıyan komisyonun en önemli misyonu ise tüm kadınların sıkıntılarına çözüm yolları aramak.

EĞİTİM-BİR-SEN Kadınlar Kolu Komisyonu Başkanı Nimet Uzan ile yönetim kurulu üyeleri; Nesibe Aksu, Gülten Ayvalı, Hatice Şen, Tuğba Yeşil, Süheyla Yılmaz ve Eylem Yiğit Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Yeni kurulan komisyonun faaliyetleri hakkında Başkan Güler'e bilgiler veren komisyon üyeleri, hedefleri konusunda da paylaşımlarda bulundu.

Kadınlar Kolu Komisyonu Başkanı Nimet Uzan, "EĞİTİM-BİR-SEN bünyesinde Kütahya'da ilk olma özelliği taşıyan Kadınlar Kolu Komisyonu kurarak hızla faaliyetlerimize başladık. 7 üyeden oluşan komisyonumuzun ana hedefi ilçemizdeki tüm kadınların sıkıntılarına ulaşmak ve bu sorunlara çözüm önerileri getirmektir" dedi.

Gerek ev hanımı olsun, gerekse iş hayatındaki kadınların bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Nimet Uzan, "Meslek sahibi olan ve kariyer yapmış kadınlarımız toplumun her kesiminde varlığını hissettirmektedir. Ayrıca yaşantısını ev hayatına adamış çocuk yetiştirme konusunda büyük gayret sarfeden ev hanımlarımız da bulunmaktadır. Her iki koldaki kadınlarımız da bazı sorunlar yaşamaktadır. Bizler oluşturduğumuz komisyon ile bu sorunları gün yüzüne çıkarmak ve çözümlenmesinde katkı sağlamak istiyoruz. Yani kısacası, nerede zor durumda olan bir kadın varsa bizler komisyon olarak orada bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Uzan, "Sendikamızda çok sayıda kadın üye bulunmasına rağmen özellikle yönetim kademelerinde yer almamaları bizleri harekete geçiren önemli husus oldu. Biz dedik ki, kadınlar da her alanda yönetimde bulunmalıdır. O açıdan komisyonumuzun faydalı işlere imza atacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise, komisyon üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Artık kadınlarımız toplumun her kesiminde hissedilir derecede yerini aldı. Özellikle iş hayatında kariyer yaparak, başarılara kadın eli değmiş oldu. EĞİTİM-BİR-SEN Tavşanlı Kadınlar Kolu Komisyonu üyelerini bu girişimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Komisyonun, kadınların sorunlarını yakından takip edeceğine inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyor, Belediye olarak destek hususunda yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum" diye konuştu.(EFE)

Eğitim-bir-sen’den Kadınlar Kolu Komisyonu

Eğitim-bir-sen’den Kadınlar Kolu Komisyonu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim