• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor
Eğitim Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Başkan Yardımcısı Erdal Özel, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün ve...

Eğitim Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Başkan Yardımcısı Erdal Özel, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün ve Başkan Yardımcısı Hasan Delibey; Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karagözoğlu İlkokulu, Göbelezoğlu Ortaokulu, Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek eğitim çalışanlarıyla bir araya geldi.

Şube Başkanı Mehmet Çabuk Balıkesir ve ilçelerindeki okul-kurum ziyaretleri kapsamında Edremit'teki kurum ve okulları ziyaret ettiklerini belirtti. Mehmet Çabuk yetkili sendika olarak imzalanan 2016-2017 yıllarını kapsayan toplu sözleşme ile elde edilen kazanımlar hakkında bilgi verdi. Mehmet Çabuk Eğitim Çalışanları için; toplu görüşme ve toplu sözleşme sürecinin başladığı tarihten bu zamana kadar elde edilen en yüksek maaş artışının yanında nöbete ücret, sınavlardaki ücret adaletsizliğinin giderilmesi, 2005'den sonra göreve başlayan 450.000 eğitim çalışanına 1 derece verilmesi, 4-C'li personele ilave ücret ödenmesi, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görevli hizmetlilere ilave ücret ödenmesi, Şeflere ilave ücret ödenmesi gibi toplam 44 kazanım elde edildiğini, son olarak mesai saatlerinin Cuma Namazı kılmak isteyen personele göre düzenlenmesini sağladıklarını belirtti. Bütün bu kazanımları elde ederken yakıp yıkmadıklarını, vandalizme başvurmadıklarını, yeri geldiğinde dik duruş sergilediklerini belirtti. Elde edilen kazanımları yeterli görmediklerini, yetkili sendika olarak yeni kazanımlar elde etmek için çalıştıklarını, ancak yetkili oldukları dönemlerde eğitim çalışanlarına yönelik hiçbir kazanım elde edemeyen bazı sendikaların elde edilen kazanımları değersizleştirmeye çalıştığını, bunlara gerekli cevabın eğitim çalışanları tarafından verildiğini belirten Şube Başkanı Mehmet Çabuk; kendilerine verdikleri destek için tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ettiklerini; Balıkesir'de 2015 yılında yetkiyi aldıklarını, Edremit ilçesinde de 2016 yılında yetkiyi alacaklarına inandığını söyledi. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün de Memur-Sen olarak başlatılan "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye " kampanyasına Edremit olarak en güçlü desteği sağlamak için çalıştıklarını belirtip Şube Başkanı Mehmet Çabuk ve Başkan Yardımcısı Erdal Özel ile ziyaret edilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullardaki idareci ve öğretmenlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerde eğitim çalışanlarının sorunları ve istekleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim