• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor
Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi tarafından üyelerinin daha iyi haklar elde edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi tarafından üyelerinin daha iyi haklar elde edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi, üyelerine okul müdür yardımcılığı sınavı için hazırlık kursu başlattı.

Manisa genelinde 700'e yakın okul müdür yardımcılığı kadrosunun boşta olması üzerine Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi üyelerine yönelik müdür yardımcılığı sınavlarına hazırlamak için kurs açtı. Kursun açılış programı Manisa Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Açılan kursa Manisa merkezden 100 kişi katılırken kursun 15 gün süreceği öğrenildi.

ÜYELERİMİZİ SINAVLARA HAZIRLIYORUZ

Manisa Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen kursun açılış programına katılan Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, "Eğitim Bir-Sen Manisa şubemiz her alanda sendikacılığın nasıl olduğunu ete kemiğe bürüyerek gösteriyor. Üyelerimizin kişisel kariyerlerine, bireysel gelişimlerini de katkı veren hazırlık kurslarımızdan bir tanesini daha başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bu kursları açmış, deneme sınavları yapmıştık. Üyelerimizin gerek idarecilik sınavlarında, görevlerinde yükselme sınavlarında başarılı olmaları noktasında sendika olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. "Bu sınavları kazananlar hep Eğitim Bir-Senli. Soruları mı veriyorsun" diye bize soruyorlar. Biz asla öyle bir şey yapmıyoruz. Onu paralelciler yapıyor. Ama biz kurslarımızı hazırlıyoruz. Üyelerimizin kazanmaları için yoğun gayret gösteriyoruz. Kitaplarımızı basıyoruz, deneme sınavları yapıyoruz." dedi.

Eğitim Bir-Sen'in 14 Şubat 1992 yılından beri çıktığı bu yolda eğitimcilerin sosyal, ekonomik ve özlük hakları bakımından daha iyi şartlarda, daha iyi yerlerde olması için gayret gösterdiğini vurgulayan Sofuoğlu şunları söyledi:

"Gösterdiğimiz bu çabanın sonucunda bugünlere geldik. Eğitimcilerin bu ülkede her anlamda iyi şartlarda olması ülkenin de iyi bir yerde olması anlamı taşır. Bizim de temel prensiplerimizden bir tanesi Türkiye'deki kamu kurumlarının en büyük camiası olan eğitim camiamızın, milli eğitim bakanlığının geleceğini yetiştiren öğrencilerin geleceği için öğretmenlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için sendika olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah bu kurslarımız sayesinde başarılı olursunuz. Her şey gönlünüzce ve hayırlı olsun."

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Eğitim Bir Sen, Üyelerini Sınava Hazırlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim