• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Eğitim Bir-sen Atasoy Müftüoğlu’nu Okurlarıyla Buluşturdu

Eğitim Bir-sen Atasoy Müftüoğlu’nu Okurlarıyla Buluşturdu
Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi'nin gerçekleştirdiği "Yeni Bir Dil Oluşturmak" konulu konferansına Atasoy Müftüoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi'nin gerçekleştirdiği "Yeni Bir Dil Oluşturmak" konulu konferansına Atasoy Müftüoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa yoğun ilgi gösterildi. Konferansta açılış konuşması yapan Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanvekili Abdullah Turhan, sadece sendikal örgüt olmakla, çalışma şartlarını iyileştirmekle, bordrolardaki rakamları yükseltmekle, toplu sözleşmeyi kazanım masasına dönüştürmekle yetinmediklerini, vesayetin deşifresinde ve tasfiyesinde de öncülük yaptıklarını söyledi.

Turhan konuşmasında, "Ortadoğu'da ülkemizi ve milletimizi de hedef alan yerli işbirlikçileri ile müşterek hareket eden uluslararası şer şebekesinin dünden bugüne bitmek bilmeyen oyunları ile karşı karşıyayız. Küresel emperyalizmin Ortadoğu'nun sınırlarını değiştirme, bölgenin haritasını yeniden çizme arayışına izin vermeyeceğiz. Emperyalizmin bu arayışta birlikte hareket ettiği terör örgütlerinin kanlı tuzaklarına gelmeyeceğiz. Birliğimizi hedef alan yeni Haçlı ittifakına karşı dik duracağız, birlik olacağız, yüreklerimizi birleştireceğiz, ortak akıl ile hareket edip bu uluslararası şer şebekesinin kirli emellerini boşa çıkartacağız. Ülkemizin, milletimizin Yeniden Büyük Türkiye şahlanışına öncülük edeceğiz. Suriye üzerinden ülkemize kurulan kumpası yerle bir edeceğiz " diye konuştu.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Atasoy Müftüoğlu ise tarihin son birkaç yüzyılı içinde Müslümanların ötekileştirilmesi ile geçtiğini söyleyerek, Müslümanların istatistiki bir unsur olarak görülmekten öteye geçmediğini ifade etti.

Son yüzyılda mütefekkir bir şahsiyet yetiştirilemediğini vurgulayan Atasoy Müftüoğlu İslam'ın şu anda zahiri veya batını alanlara hapsedildiğini, bu yüzden yeni bir dil oluşturulamadığını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim