• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Ege’nin iki yakası, Bodrum’da dostluk için buluşuyor

Ege’nin iki yakası, Bodrum’da dostluk için buluşuyor
Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğun gelişmesi için bir büyük adım da Göztepe'den geldi.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğun gelişmesi için bir büyük adım da Göztepe'den geldi.

Sarı kırmızılı kulüp, altyapı tarihinde ilk defa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Yunanistan'dan komşularını ağırlamaya hazırlanıyor. Sporun geleceği olarak görülen çocuklar için düzenlenecek organizasyonda Ege'nin iki yakası bir araya gelecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Göztepe Bodrum Futbol Okulu, PAOK Kos Futbol Akademisi'ni Bodrum'a davet etti. Böylece iki ülke arasındaki dostluk bir kez daha yeşil sahaya yansımış olacak.

20'si futbolcu adayı toplam 35 kişilik PAOK kafilesi 23 Nisan 2016 Cumartesi günü İzmir'de karşılandıktan sonra Bodrum'a geçecek. İki takım arasında Bodrum Futbol Okulu Sporium Tesisleri'ndeki maç 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 12.00'de oynanacak.

Göztepe Bodrum – PAOK Kos akademileri, 2004-2006 ve 2006-2008 yaş grupları arasında 25 dakikalık 2'şer devreden karşı karşıya gelecek. Ardından ülke karmaları kendi aralarında dostluk karşılaşması yapacak.

SEPİL: BARIŞ İÇİNDE BİR DÜNYA İÇİN

Maçlar öncesi iki takımın temsilcileri Yunanistan'da bir araya geldi. PAOK Kos Akademisi'nin Baş Antrenörü Piligos Panagiotis ile Kulüp Koordinatörü Antonios Saltsiz, Göztepe Bodrum Futbol Okulu Sorumlusu Emrah Çatak'la dostluk yemeği yedi.

Sporun birleştirici gücünü eğlenceli bir rekabetle sahalara taşımayı hedeflediklerini belirten Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Bu güzel organizasyonda yer alan tüm değerli küçük dostlarımızın geleceğimiz olduğuna inanıyoruz. Futbol sadece bir oyun değildir. Dostluğun, saygının ve sevginin pekiştiği bir ortamdır. Bu bağlamda, iki komşu yakanın geleceğini oluşturacak olan gençlerin yer aldığı bu organizasyonu oldukça önemli görüyorum ve bu tür organizasyonların ülkeler arasındaki dostluk bağlarının gelişmesine katkıda bulunduğunu düşünüyorum." dedi.

ZOGKAS: FUTBOL ARKADAŞLIK VE SAYGIDIR

Bu davet nedeniyle Göztepe'ye teşekkür eden PAOK Kos Akademisi Başkanı Dimitrios Zogkas da yaptığı açıklamada, "Futbolda da hayatta da aynı tutku ve sevgiyi paylaşıyoruz. Çocuklarımız, akademimizdeki futbolcu adayları yani geleceğimiz." diyerek, şunları söyledi:

"Futbol sadece bir oyun değildir. Futbol arkadaşlıktır, saygıdır, insan olarak karakterlerimizin temel taşıdır. Bize, yıllardır inandığımız bu değerleri yeniden sahneleme fırsatı verdiği için Göztepe Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Çünkü çocuklarımıza sadece iyi futbolcu olmak değil, insan olmak için de kendilerini geliştirme imkânını bize sundular. Bu turnuva sayesinde iki ülkenin de yararına olan derin dostlukların da temelleri atılmış oluyor."

Cihan

Ege’nin iki yakası, Bodrum’da dostluk için buluşuyor

Ege’nin iki yakası, Bodrum’da dostluk için buluşuyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim