• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor
Edremit Kaymakamlığı tarafından "Marka Şehir Edremit 2023'e Hazırlanıyor" sloganıyla, "Sürdürülebilir Kalkınma Planı Hazırlanması İçin Stratejik...

Edremit Kaymakamlığı tarafından "Marka Şehir Edremit 2023'e Hazırlanıyor" sloganıyla, "Sürdürülebilir Kalkınma Planı Hazırlanması İçin Stratejik Düşünme, Planlama ve Saha Analiz Çalışması" eğitimleri ve saha analiz çalışmaları tamamlandı. Çalışma sonunda katılımcılara sertifikaları Kaymakam Ali Sırmalı tarafından verildi.

Edremit Kaymakamlığı Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla Edremit'in 5 yıllık stratejik yönünü belirleyecek ilk proje hayata geçirilerek proje kapsamında Edremit'in ilk fizibilite raporu oluşturulmaya başlandı.

İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı'nın talimatıyla hazırlanan Edremit'in 5 yıllık stratejik yönünü tanımlayacak bir yol haritası niteliğinde olacak Edremit 2023'e Hazırlanıyor Sürdürülebilir Kalkınma Planı hazırlanması için Stratejik Düşünme Planlama Eğitimleri ile Saha Analiz Çalışmasına; ilçe paydaşları, sektör temsilcileri, odalar, sivil toplum kuruluşları ve daha önce fizibilite ve stratejik planlamada görev almış çok sayıda kişi katıldı.

Proje kapsamında Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, odalar ve borsalar birliği temsilcileri gibi bir çok yerel paydaş ortak platformda buluşturularak Edremit'e yönelik görüş ve önerileri kayıt altına alınarak oluşturulacak fizibilite raporunda yer alacak.

Proje kapsamında gerçekleşen eğitim ve saha analiz çalışmasında katılan çok sayıda katılımcıya sertifikaları Kaymakam Ali Sırmalı tarafından verildi. Kaymakam Sırmalı "Edremit kaymakamlığımız tarafından hazırlanan projemiz kapsamında Edremit ilçemizin mevcut durumu ortaya konularak 2023 stratejileri ve hedefleri belirlenerek bir yol hazırlanması konusunda ilk adım atılmış oldu. Bizler Edremit için güzel çalışmalar yapma gayrerti içerisindeyiz. Bundan sonra Edremit İlçemizin potansiyellerinin gelişimi açısından daha doğru ve net karar verilebilecektir. Bize katkı sağlayan tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tüm katılımcılara Sertifikaları Kaymakam Sırmalı ve Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon tarafından takdim edildi. Sertifika töreninin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle tören son buldu.

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Edremit’in gelecek 5 yılı şekilleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim