• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Edremit Halk Eğitim Merkezi (EHEM) faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Edremit Halk Eğitim Merkezi (EHEM) faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. EHEM son olarak

Yaşlılar Haftası nedeniyle Güre Yaşlı Bakım ve Huzur evinde bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte huzur evi sakinlerine yüz ve cilt bakımı EHEM Kursiyerleri tarafından yapılırken Düzenlenen kurlara katılan yaşlılarımızın yaptığı eserlerden oluşan bir serginin de açılışı yapıldı. EHEM Müzik Kurslarının öğreticileri ve öğrencileri çaldıkları saz ile müzik dolu dakikalara imza attılar. EHEM'in Yaşlı Bakım Kurslarına katılan öğrencilerde yaşlılar ile yakından ilgilendiler.

Yapılan faaliyet hakkında bilgi veren Edremit Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar "Bizlerde bu hafta içerisinde milletimizin onuru, baş tacımız değerli büyüklerimizin yanında olmak, sahip çıkmak, onlara verdiğimiz değeri bir nebze olsun ortaya koyabilmek amacıyla böyle bir etkinlikle birlikte olmak istedik. Şahsım kurumum ve kursiyerlerim adına sevgi ve saygılarımızı sunuyor haftanızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Her yaş gurubundan insanımıza yönelik açtığımız sosyal kültürel ve mesleki eğitimlerle insanımıza meslek kazandırmanın yanı sıra mutluluklarına katkı sağlamayı hedefleyen bir eğitim kurumu olarak ilçemizde Hayat Boyu Eğitim Hizmetlerini vermekteyiz. Bu eğitimlerimizin yanında kurs dışı sosyal kültürel etkinliklerle de kursiyerlerimizle birlikte ilçemizde sosyal ve kültürel hayata katkı sağlamaya çaba sarf ediyoruz."dedi.

Damar ayrıca "Bu eğitim ve öğretim yılında 15 yerleşim biriminde 50'yi aşkın noktada açılan 324 kursumuzda 7.064 kursiyere hizmet verilmiştir.

Büyüklerimizin yaşadığı ve eğitim etkinliklerimizin gerçekleştirildiği yaşlı bakım ve huzur evlerimizde ise bu yıl 3 adet kurs açılmış ve kurslarımıza 61 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir.

Güre Yaşlı Bakım ve Huzur evinde El Sanatları alanında açılan Turistik ve Hediyelik Eşya Yapı kursumuzda usta öğreticimiz Filiz Can Hanım görev almıştır. Haftanın 3 günü 12 Saat olarak açılan toplam 128 saat süreli kurslarımıza 29 kursiyerimiz devam etmektedir.

Büyüklerimize saygı haftası içerisinde onlarla birlikte olmak, sohbet etmek, günlük yaşamlarının bir kesitinde vefa borcumuzu bir nebze olsun ödeyebilmek, farklı bir anı birlikte yaşamak ve paylaşmak adına böylesi bir programda sizlerle birlikteyiz"dedi.

Düzenlenen etkinliğe ayrıca Yaşlılar Haftası için huzur evini ziyarete katılan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da katıldı.

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Edremit Halk Eğitim Yaşlılarımızı Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim