• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi
Edirne Ticaret Borsası ve sektörde finansal çözüm ve iş geliştirme hizmetleri konusunda uluslararası nitelikte faaliyet göstermekte olan NoorCM Akademi'nin...

Edirne Ticaret Borsası ve sektörde finansal çözüm ve iş geliştirme hizmetleri konusunda uluslararası nitelikte faaliyet göstermekte olan NoorCM Akademi'nin işbirliğinde, genel piyasaların gündemde yer alacağı, mevcut risklerin tespit edilerek tüm bilinmezler içerisinde risklerin nasıl yönetileceğinin tartışıldığı Ekonomi Zirvesi, Edirne'de düzenlendi.

Edirne Ticaret Borsası Konferans salonunda gerçekleştirilen ekonomi zirvesine Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, genel sekreter Serkan Kösem ve üyeler ile Trakya Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencilerinin yanı sıra iş adamları, girişimciler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Edirne Ekonomi Zirvesi, Bloomberg HT Araştırma Analisti Güzem Yılmaz'ın moderatörlüğünde, finans piyasasının uzman isimleri Noor Akademi Direktörü & BloombergHT Analisti Ateşan Aybars, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Burak Arzova, NoorCM İç Piyasalar Satış Müdürü Ekonomist Mert Yılmaz ve BloombergHT Ekonomi Direktörü Gökhan Şen'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Zirvede, Merkez Bankalarının politikaları, jeopolitik gelişmeler ve ekonomik aktiviteleri, emtia, para ve sermaye piyasalarındaki dalgalanmalar ve piyasaların geleceği, kriz dönemlerinde genel piyasa eğilimleri ve yakalanabilecek fırsatlar, artan girdi maliyetleri ve dalgalanmalar karşısında firmaların risk yönetimleri gibi konular ele alındı.

Ekonomi paneli sonrasında, NoorCM profesyonel ekibi tarafından yatırımcılara yönelik sermaye piyasalarının ve araçlarının tanıtımları gerçekleştirilerek, Noor Akademi Direktörü & BloombergHT Analisti Ateşan Aybars'ın katkıları ile risk yönetimine yönelik kurumsal firmalara farklı modellemeler tanıtıldı.

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi

Edirne’nin İlk Büyük Ekonomi Zirvesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim