• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Edirne Kgk, Doğal Ürünler Pazarındaki Üretici Kadınlarla Bir Araya Geldi

Edirne Kgk, Doğal Ürünler Pazarındaki Üretici Kadınlarla Bir Araya Geldi
Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Kurul Üyeleri, Edirne'de her Pazar günü kurulan Doğal Ürünler Pazarında satış yapan üretici...

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Kurul Üyeleri, Edirne'de her Pazar günü kurulan Doğal Ürünler Pazarında satış yapan üretici kadınlarla toplantıda bir araya geldi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Elmas Aslan, köyde yaşayan ve üreten kadınları ekonomiye kazandırmak, hem de Edirne'nin değerine değer katmak üzere yola çıkılan Edirne Kadın Girişimciler Kurulu projesinin başarısının artarak devam ettiğini vurguladı. Toplantıların üçüncüsünün gerçekleştirildiğini söyleyen Aslan, sık sık yapılan toplantıların yakalanan başarının devamlılığı açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde çalışma vurgusu yapan Elmas Aslan, beraberlik ve disiplin içinde çalışmalarının önemli olduğunu söyledi. Hijyen, tezgah düzeni ve fiyat birliğinin şart olduğuna her toplantıda vurgu yapan Aslan, "Gerçekleştirdiğimiz her toplantıda hijyen, tezgah düzeni ve fiyat birliğine vurgu yapıyoruz, çünkü bu hususlar Doğal Ürünler Pazarımızın başarıyla devam etmesi için son derece önemli hususlar. Bir başka önemli bir konu da ürünleriniz üzerindeki etiketler. Herkes kendi ürününü satmalı ve her üründe de mutlaka köy ismi ve üretici ismi yazan etiketler olmalı" dedi.

Toplantıya katılan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, başarıyla devam eden Doğal Ürünler Pazarı'nın devamlılığını sağlamak için kurallara uygun hareket edilmesinin altını çizdi. Zıpkınkurt, önümüzdeki günlerde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda açılacak Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri hakkında üreteci kadınlara bilgi vererek, eğitimlere katılmalarını söyledi.

Toplantı sonunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, Edirne halkına daha iyi hizmet vermek için neler yapılması gerektiği konularında istişarede bulunuldu.

Edirne Kgk, Doğal Ürünler Pazarındaki Üretici Kadınlarla Bir Araya Geldi

Edirne Kgk, Doğal Ürünler Pazarındaki Üretici Kadınlarla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim