• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

ECE Ve Efe AVM Turunda

ECE Ve Efe AVM Turunda
Gelecek yıl 23 Nisan'da "Çiçek ve Çocuk" temasıyla kapılarını açacak EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe, Çocuk Şenliği kapsamında AVM'leri ziyaret ediyor.

Gelecek yıl 23 Nisan'da "Çiçek ve Çocuk" temasıyla kapılarını açacak EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe, Çocuk Şenliği kapsamında AVM'leri ziyaret ediyor. Antalya'nın 4 büyük AVM'sinde yılbaşı öncesi düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar birbirinden renkli etkinlik ve aktivitelerle eğlenirken, sevimli maskotlar Ece-Efe de çocukları yalnız bırakmıyor.

Yılbaşı öncesinde alışveriş merkezlerinde yaşanan yoğunluğu değerlendirerek EXPO 2016 Antalya'nın tanıtımını yapan EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü, 4 büyük AVM'de çocuk şenliği düzenleniyor. Şenlik kapsamında kurulan alanlarda çocuklar, eğitmenler eşliğinde birbirinden renkli aktivitelere katılarak eğleniyor.

AVM etkinliklerinin ilki Markantalya'da başladı. Alışveriş merkezinin en alt katında yaklaşık 150 metrekarelik alanda kurulan çocuk adasında top havuzu, trambolin tarlası, zıp zıp, at çiftliği gibi oyun alanlarının yanı sıra çocuklar ebru ve heykel yapım atölyelerine de katıldı. Gün boyu fısıltılar ormanında masal dinleyen çocuklar, mini diskoda da gönüllerince eğlendi. Çocukların eğlencesine EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe de katıldı. Sevimli maskotlar çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Markantalya AVM'de Cumartesi ve Pazar günü Küçük Nüasnlar Topluluğu da konser verdi. Yaşları 5 ile 11 arasında değişen 20 çocuk, yedi dilde şarkılar söyledi. Ziyaretçilerin ilgiyle dinlediği koro büyük beğeni topladı. Küçük Nüanslar Çocuk Korosu Milano EXPO'sunda Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Günü'nde de sahne alarak Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş ve EXPO'nun tanıtımını yapmıştı.

AVM etkinlikleri hakkında bilgi veren EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, alışveriş merkezlerinin çok yoğunluk yaşadığı bir dönem olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Çocuklara yönelik etkinlik alanları kuruyoruz. Yaklaşık anlık olarak 100 çocuğa birden etkinlik düzenlenebiliyor. EXPO alanından küçük canlandırmalar bunlar aslında. Orada çok daha büyük ve kapsamlı olanlarını yaşayacağız bunların. Yeni yılda bizi takip etmeye devam edin. 2016, EXPO'nun yılı olacak."

Türkiye'nin ilk EXPO'su EXPO 2016'nın bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Markantalya AVM Müdürü Ceyda Gamzeli ise EXPO süresince Antalya için ve EXPO 2016'yı ziyarete gelen misafirler için birçok güzel etkinlik yapacaklarını söyledi.

Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri ise son derece mutlu oldu. Türkiye'nin ilk EXPO'su EXPO 2016'nın temasına yakışır şekilde çocuklara önem veren etkinlikler düzenlemesinden memnun olduklarını söyleyen anne-babalarsa etkinliklerin son derece eğlendirici ve keyifli olduğunu belirtti.

Özdilek, Markantalya, Deepo ve Shemall'deki EXPO 2016 Antalya Çocuk Şenliğinde sihirli iksir atölyesi, itfaiye evi kahramanlar okulu, pilot okulu gibi interaktif oyunların yanı sıra birçok eğlendirici aktiviteler yer alacak. Etkinlikler 31 Aralık'ta sona erecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim