• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı, İstanbul’da 6. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti… Esrarengiz ölümün sır perdesi aralanıyor

Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı, İstanbul’da 6. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti… Esrarengiz ölümün sır perdesi aralanıyor
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'nın, İstanbul’daki esrarengiz ölümünün sır perdesi aralanıyor. İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen voleybolcu 6. katından düşerek hayatını kaybetmişti.

İtalyan voleybolcu Julia Ituma’nın takımı Igor Gorgonzola Novara, Türkiye ve İtalya basınında yayımlanan bazı iddiaları yalanladı. 

Igor Gorgonzola Novara'nın dün akşam gerçekleşen basın açıklamasında, ''Julia takım arkadaşlarına, teknik ekibe ya da yönetime hiçbir şekilde veda mesajı yollamamıştır'' denildi. 

Ayrıca "Julia'nın durumundan endişe eden üçüncü şahısların, trajediden önce takım arkadaşlarıyla temas kurduğu söylentilerinin tamamen yanlış olduğu" belirtildi.

Takım adına ortak açıklamada, ''Julia'nın acısını bizimle paylaşmasını çok isterdik'' denildi ve ''Herkesten ruh halimize saygı duymasını istiyoruz'' ricası aktarıldı.

"KENDİMİZİ ÇARESİZ HİSSEDİYORUZ"

Igor Gorgonzola Novara Başkanı Suor Giovanna Saporiti de, "Julia'nın sıkıntısını önleyemediğimiz ve zamanında müdahale etme fırsatı bulamadığımız için bugün hepimiz kendimizi çaresiz ve mağlup hissediyoruz… Julia bize açılmadı; kırılganlığını güçlü, kibar, neşeli, kararlı bir kız görünümünün arkasına gizlemek için ördüğü duvarı aşamamış olmanın pişmanlığı hep bizimle olacak" dedi.

Saporiti, bu olayın ardından şok içinde olan takım oyuncuları ve ekip üyelerine profesyonel psikolojik destek sağlandığını da belirtti.

"HER ZAMAN KALBİMDE OLACAKSIN"

Ebrar Karakurt'un da aralarında olduğu bazı takım arkadaşları da sosyal medyada Julia Ituma için mesajlar yayımladı. Karakurt, Ituma ile sarılırken görüldüğü bir fotoğrafı Instagram’da paylaşarak "Aşkım Titu. Keşke sana bir kez daha sarılabilsem. Her zaman kalbimde olacaksın. Huzur içinde yat’" diye yazdı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim