• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Ebed Kadınlar Günü’nü Coşkulu Ve Anlamlı Kutladı

Ebed Kadınlar Günü’nü Coşkulu Ve Anlamlı Kutladı
Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü dernek lokalinde kutladı.

Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü dernek lokalinde kutladı. Engelli, engelli ailesi ve katılımcı misafir kadınlara Edirne Belediyesi Müzik Topluluğu katkısı ile neşe dolu saatler yaşatıldı.

Geceye, Ak Parti Edirne Kadın Kolları İl Başkanı Nursel Arseven, Edirne Belediye Meclis Üyesi Nahide Demir'in yanı sıra çok sayıda engelli, engelli ailesi ve misafir kadın katıldı. Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Edirne Milletvekili Prof. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş ise programlarının yoğunluğu dolayısıyla kutlama programına katılmadıkları için özür dileyerek katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Gecede, katılımcılara kırmızı karanfil dağıttıktan sonra konuşma yapan EBED Başkanı Dilek Kaynak, "Toplum yapımızın temel direği ve aile yapımızın en önemli kişileri, yani kadınlar. Kadınlar Günü'nde tüm kadınlarımıza sağlık, huzur, barış ve mutluluk diliyorum. Kadınlar dünyanın yarısı, hayatın tamamıdır. Bu vesile ile kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Kadınlar deyince ne yazık ki en güzel, en değerli varlık olarak gördüğümüz kadınları, gününde dahi şiddete karşı uyarılarla geçiriyoruz. Güzelliğin olduğu yerde, kadının olduğu yerde artık şiddetin konuşulmaması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

"ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM"

Geceye katılan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursen Arseven de, "Kadın demek emekçi demek, kadın demek saygı duymak, sevgi duymak demek. Kadınlara önümüzdeki yıllarda daha fazla saygı, sevgi duyulmasını, şiddetin olmadığı bir dünyada yaşamalarını diliyorum. Bütün dinlerde kadının önemli bir yeri vardır. Allah, kadınları erkeklere bir emanet olarak vermiştir. "Cennet anaların ayakları altındadır." Her başarılı erkeği dünyaya getiren bir kadındır. Onun için kadınların değer görmesi gereken bir dünyada yaşamaları gerektiğini düşünüyorum ve herkesin Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

EBED'in düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına katılan engelli, engelli ailesi ve misafir bayanlar, gece boyunca neşe dolu saatler yaşadı.

Ebed Kadınlar Günü’nü Coşkulu Ve Anlamlı Kutladı

Ebed Kadınlar Günü’nü Coşkulu Ve Anlamlı Kutladı

Ebed Kadınlar Günü’nü Coşkulu Ve Anlamlı Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim