• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Durmuş, ismini duymayınca fenalaştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda İsminin İstanbul için açıklanmasını bekleyen eski baklan Osman Durmuş, Acar ismini duyunca fenalaştı.

Dün partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı. Siyasetin renkli simalarından Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un da İstanbul'a aday olacağı konuşuluyordu, ancak beklenen olmadı.

AK Parti, CHP ve MHP'nin belediye başkan adayları Dün partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı. Siyasetin renkli simalarından Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un da İstanbul'a aday olacağı konuşuluyordu, ancak beklenen olmadı.

MHP'NİN ADAYI İŞADAMI RASİM ACAR

MHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 37 yaşındaki İzmirli işadamı Rasim Acar'ı aday gösterdi. İstanbul'daki tanıtım toplantısına katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Acar'ın ismini Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz'a açıklattı. O esnada ise salonda bir hareketlilik dikkat çekti. Herkes bir anda aynı noktaya yöneldi.

Acar'ın isminin açıklanması üzerine salonda bulunan Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un rahatsızlık geçirdiği anlaşıldı. Partililerin kucağında apar topar hastaneye kaldırılan Durmuş'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OSMAN DURMUŞ TARTIŞMALI AÇIKLAMALARIN BAKANI'YDI

Basında birbirinden iddialı demeçleriyle yer bulan Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, en büyük tepkiyi 17 Ağustos depremi sonrası gelen yardımları kabul etmemesi nedeniyle gördü. Tepkilerden sonra ise geri adım atmak zorunda kaldı.

O dönemde sarfettiği şu cümleler iz bıraktı: 'Amerikalılar hastane gemisi gönderiyor. Hiç ihtiyacımız yok. Onlara verecek bir hastamız bile yok. Zaten benim doktorlarım şu anda işsiz.

AKUT şov yapıyor. Salgın söylentisi yayıyor. AKUT hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

İtalyan doktor gelmiş benden tuvalet istiyor, duş istiyor. Arkalarında deniz var. Benim insanım denize girer yıkanır. Karşıda cami var. Önünde WC yazıyor. 'Kirli' diyorlar. Sağlık Bakanı gelip tuvalet mi temizleyecek?'

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim