• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Dulkadiroğlu’nda Vatandaşın Sorunları Masada Çözüyorlar

Dulkadiroğlu’nda Vatandaşın Sorunları Masada Çözüyorlar
Dulkadiroğlu Belediyesi'de vatandaşların sorunları, çözüm masasında ortadan kaldırıyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi'de vatandaşların sorunları, çözüm masasında ortadan kaldırıyor.

Çözüm masası sayesinde vatandaşların sorunlarını daha hızlı bir şekilde ortadan kaldıracaklarını ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hizmet üretiminde ve üretilen bu hizmetlerin vatandaşın takip etmesi anlamında çözüm masanın çok önemli olduğunu kaydetti. Dulkadiroğlu Belediyesi hizmet binasının hemen girişinde vatandaşı karşılayan çözüm masası biriminin iki uzman personelden oluştuğunu ifade eden Başkan Okay, hizmet kayıt ve takip sisteminin ise online olarak yapıldığını belirtti.

Arz ve talepte bulunan vatandaşlara takip numarası verdiklerini kaydeden Başkan Okay, bu takip numarasıyla Dulkadiroğlu Belediyesi'nin resmi internet sitesinden vatandaşların hizmet sonuçlarını rahatlıkla öğrendiğini kaydetti. Aynı zamanda tüm dilekçelerin çözüm masası aracılığıyla hızlı ve sağlıklı bir şekilde sonuçlandırıldığını dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Halka hizmet hakka hizmettir" düşüncesiyle vatandaşa hizmeti kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu kapsamda birimler arası yazışmaları kolaylaştıran ve vatandaşı doğrudan sonuca götürecek bir sistemi şuanda aktif olarak kullanıyoruz. Çözüm masası birimimizin kontrolünde olan bu sistemle vatandaşımız tüm belediyeyi dolaşmadan oturduğu yerden arzu ettiği hizmete ulaşmaktadır. Uzman personelimiz vatandaşlarımızın taleplerini kaydederek takibini yapmakta ve sonucunu yine sistem üzerinden vatandaşa bildirmektedir. Bir vatandaşımız hizmet talebinde bulunduktan sonra tekrardan belediyeye gelmeden online olarak talebini bilgisayardan takip edebilir. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu hizmetimizi daha da geliştirerek vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim