• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Duayen Sanayici Sani Konukoğlu Rahmetle Anılıyor

Duayen Sanayici Sani Konukoğlu Rahmetle Anılıyor
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucularından ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan Sani Konukoğlu, vefatının 22. yıl dönümünde rahmetle anılıyor.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucularından ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan Sani Konukoğlu, vefatının 22. yıl dönümünde rahmetle anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu,yayımladığı mesajında, Sanko Holding'in kurucusu da olan duayen sanayici Sani Konukoğlu'nun, aralarından ayrılışının yıl dönümü dolayısıyla Perşembe günü Gaziantep Asri Mezarlık'ta kabri başında dualarla anılacağını belirtti. Konukoğlu, aynı günün akşamında yatsı namazından sonra Hacı Zekeriye Konukoğlu Caminde mevlüt okutulacağını kaydetti. Sani Konukoğlu'nun Gaziantep ve Türk sanayisinin gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu hatırlatan Adil Konukoğlu, rahmetli babasının vizyonu ve azimli çabaları sonucunda Sanko Holding'in dünyanın sayılı kuruluşları arasına girdiğini ve onun izinde yürüyen sonraki kuşakların yeni yatırımlarının grubu daha da güçlendirdiğini ifade etti. Konukoğlu, "Cumhurbaşkanlığı tarafından;ülkemizin dünyaya tanıtılmasında ve devletimizin yüceltilmesinde gösterdiği üstün başarı nedeniyle, "Devlet Üstün Hizmet Madalyası ve Beratı" ile taltif edilen kurucumuz Sani Konukoğlu'na sonsuz şükranlarımızı sunuyor, kendisini her zaman büyük bir saygı ve rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. Dürüstlüğü,çalışkanlığı, girişimciliği, yenilikçi tutumu, idealistliği, hayırseverliğiyle birçok kişiye örnek olan Sani Konukoğlu'nun bıraktığı manevi mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan GSO Başkanı Adil Konukoğlu, mesajında, "Odamızın kurulması ve sanayinin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan iş adamlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Şimdi biz de milletimize hizmet etmek için çok çalışarak onlara vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Merhum Sani Konukoğlu da memleketini ve insanını seven, ülkenin kalkınmasına adanmış iş yaşamı ve aile değerleriyle örnek bir insandı. Aramızdan ayrılışının acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz. Değerli büyüğümüz Sani Konukoğlu'nu, vefatının 22. yılında minnet ve özlemle anıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin" denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim