• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Döviz alış satış oranlarını kullanarak Olymp Trade’de nasıl para kazanırım?

Döviz alış satış oranlarını kullanarak Olymp Trade’de nasıl para kazanırım?
Bildiğiniz gibi Türk lirası ve ABD doları arasındaki alış satış oranı önemli ölçüde düştü ve istikrarsız hale geldi.

İstikrarsız bir süreçte elde ettiğiniz kazanımları nasıl tutarsınız? Deneyim kazanmış tüccarlar bu sorunun cevabını bilirler. Finans piyasaları katılımcıları sadece yatırımları tutmayı değil ayrıca bu ortamlarda paralarını nasıl arttıracaklarını da bilirler. Ne de olsa tüccarlar fiyat alış veriş oranındaki dengesizlik üzerinden para kazanırlar.

Bu zamandaki en popüler işlem trendi ikili opsiyon ticaretidir çünkü ikili opsiyonlar hem kolay, hem kârlı hem de oldukça yaygındır. Bugünkü konumuz bu sektörün önde gelen temsilcisi Olymp Trade. Şirketi ikili opsiyonların popülerliğinde yatan sırra örnek temsilci olarak kullanacağız.

Minimum yatırımla 60 saniye için %90’a varan kâr

Piyasadaki seçenekler nedeniyle Forex’teki rekabet kısa sürede kızıştı. Bu piyasanın popüler olmasının sebebi, tüccarların potansiyel kayıp ve kârları önceden biliyor olmaları. Diğer piyasalarda her şey pozisyonun açılmasından itibaren fiyatın ne kadar değiştiğine bağlıdır.

İkili opsiyon ticareti yaparak sabit gelir elde etmek için piyasanın hareketini nasıl tahmin edeceğinizi bilmelisiniz. Bunu da karmaşık analizlerle yapabilirsiniz. İkili opsiyon brokeri Olymp Trade ise müşterilerine bunun için çeşitli araçlar sunuyor. Döviz çiftleri, borsa hisseleri, endeksler, emtia ve kriptobirimler dahil 60’ın üzerinde varlığa ek olarak analiz için kullanılabilecek çeşitli indikatörler sunuyor böylece bu piyasayı kısa sürede öğrenebiliyorsunuz.

Bu adımı geçtikten sonra artık elde edeceğiniz kârın önünde kimse duramaz. Olymp Trade platformundaki varlık kârları sürekli olarak yüksektir. Normal hesaplarda %80, VIP hesaplarında ise %90’a varır.

İşlemin kapanış zamanını da isteğinize göre seçersiniz. Güzel, değil mi? Bir dakika gibi bir sürede kazanç elde etmek ister misiniz? Bunu Olymp Platform’da yapabilirsiniz, 1 dakika ile 23 saat arasındaki her hangi bir kapanış süresiyle dilediğiniz işlemi seçin.

En büyük avantajı ise şirketle sadece 10 dolar ya da 10 avro kullanarak işlem yapabilmeniz. Bu platformdaki minimum depozito 10€ /10$ ve minimum işlem tutarı 1€ /1$. Bu, başlangıç için oldukça iyi bir miktar özellikle de 10$’ı 1 dakika içinde 19$ yapabileceğinizi düşünürseniz.

Kârınızı 24 saat içinde çekebilirsiniz

Olymp Trade’de elde ettiğiniz kârı çekmek genellikle 24 saat sürer. Kazancınızı uygun yollardan her hangi biriyle, banka kartı ya da Qiwi, Webmoney, Skrill, Neteller ve hatta Bitcoin cüzdan gibi popüler ödeme yöntemlerinden biriyle çekebilirsiniz. Üstelik broker tüm çekim masraflarını karşılıyor. Kârınızı çekerken, hesaba takviye yaparken ya da işlem yaparken her hangi bir ekstra ücret alınmıyor.

Hiç yatırım yapmadan yine de para kazanabilir miyim?

Brokerin bir ortaklık programı olduğunu çok az kişi biliyor. İsmi Olymp Trade Ortaklık  Programı. Bu programla, hiç yatırım yapmadan sadece ortaklar işe alarak para kazanabilirsiniz. En büyük ortaklık programlarından biri olarak farklı ülkelerden 20.000’in üzerinde etkin ortağa sahiptir.

Olymp Trade’in ortaklık programı, Nisan 2017’de CPA Life konferansında yılın en iyisi olarak seçildi. Çünkü program:

-sektöründeki en hızlı ödemeyi sunuyor,

-detaylı ve gerçek zamanlı istatistik veriyor,

-profesyonel teknik destek imkanına sahip ve

-düzenli olarak yarışma düzenleyip ortaklarına hediyeler kazandırıyor.

Bu arada bahsettiğimiz, şirketin tek ödülü değil. Olymp Trade aynı konferansta “En İyi Finans Brokeri” ödülünü de aldı.

2016 yılında ise ShowFx World’de “Yılın En Hızlı Büyüyen Brokeri” ödülünü aldı ve bunun yanı sıra IAIR Ödüllerinde şirket “En İyi İkili Opsiyon İşlem Platformu” ünvanına sahip oldu.

Olymp Trade Türkçe olarak hizmetinizde

Olymp Trade web sitesi ve işlem platformu Türkçeye çevrildi. Brokerin müşteri destek ekibi Türkçe ve 7/24 destek veriyor ayrıca Olymp Trade’in Facebook sayfasında ana dilinizde hizmet alabilirsiniz.

Özetlemek gerekirse bir işlem platformu, ara yüzü, işlem hızı ve kullanışlılığı gibi tüm ince konular ve her türlü detay finans piyasalarında etkin olarak işlem yapmak için oldukça önemli. Ancak bir brokerin hizmetini hizmet yapan hem teknik hem danışmanlık konusunda iyi olmasıdır.

Olymp trade sadece broker hizmetleri sunmuyor ayrıca müşterilerine işlemler ve para yönetimi konularıdan danışmanlık sağlıyor ve hatta işlem stratejileri biçiminde müşterilerine hazır yatırım fikirleri veriyor. Bunlara brokerin web sitesinde bulunan “Eğitim” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim