• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Dortmund’un Yıldız Futbolcusundan O Başkana İmzalı Forma

Dortmund’un Yıldız Futbolcusundan O Başkana İmzalı Forma
Borussia Dortmund'un Türk asıllı başarılı futbolcusu İlkay Gündoğan, babasına yaptığı yardımlardan dolayı Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı...

Borussia Dortmund'un Türk asıllı başarılı futbolcusu İlkay Gündoğan, babasına yaptığı yardımlardan dolayı Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun'a imzalı formasını gönderdi.

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun'a kendi imzasını taşıyan forma sürprizi yaptı. Dormund'da forma giyen yıldız futbolcunun babası ve aynı zamanda menajeri olan İrfan Gündoğan, 4 yıl önce Torbalı ilçesine yerleşti. Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun ise yıldız futbolcunun babasına yapacağı yatırımlar sırasında destek oldu. Ayrancılar da yaşayan Gündoğan, bu desteği ise oğlu İlkay Gündoğan'a aktardı. Borussia Dortmund da top koşturan ünlü oyuncu da, Almanya'dan imzalı bir formasını Abdulvahap Olgun'a gönderdi.

Oğlunun imzaladığı formayı TTO Başkanı Olgun'a hediye eden baba Gündoğan, ticaret odasına bugüne kadar kendisine verdiği destekler için teşekkür etti. Gündoğan, "Bir an evvel yapılması gereken birçok iş için kendisine ricada bulundum. Sağ olsun başkanımız bize destek çıktı. Ankara'da ilgili makamlarla görüştü. Bir haftada bitecek işi bir günde çözüme kavuşturdu. Bana zaten her konuda yardımcı olabileceğini söylemişti ve gerçekten de öyle oldu. Dünyaya bakış açılarımız da başkanımızla aynı. Bu durum aramızda bir sıcaklık oluşturdu. Oğlumda, gösterdiği bilgi ve alakadan dolayı bir imzalı formasını gönderdi. Biz de kendisine hediye ettik" şeklinde konuştu.

BAŞKAN FORMAYI GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Torbalı'nın büyüyen bir değer olduğunu, vergi sıralamasında ilk 5'te yer aldığını, ilçenin ihracatta 61 ili geride bıraktığını belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun ise, "Oda üyelerimizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Oda üyemiz İrfan Gündoğan yaşadığı bazı sıkıntıları bize intikal ettirdi. Bizde, çözümü için elimizden geleni yaptık. İrfan Bey'in oğlu İlkay Gündoğan'la biz de gurur duyuyoruz. Gönderdiği forma beni şaşırttı. Biz zaten herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türk asıllı bir futbolcunun Alman Milli Takımı ve Borussia Dortmund'da forma giymesi bizim için gurur kaynağı. Torbalı'ya yatırım yapan ve bu aşamada sorun yaşayan herkese yardımcı olmak bizim asli görevimizdir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim