• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Doğuş Yayın Grubu’nda Bir Doğuş Hikâyesi

Doğuş Yayın Grubu’nda Bir Doğuş Hikâyesi
NTV, ayrıca 2004 yılında, Avrupa’da yaşayan Türkiye vatandaşları için NTV Avrupa kanalını yayın hayatına katmıştır.

Gündemi takip eden, sıcak gelişmeleri anında izleyicisine ileten, spekülasyonlarla yer vermeyip, doğru haberi doğru kaynaklardan toplayan ve artık “tarafsız ve güvenilir haber” ile eş anlamlı bir konumda bulunan NTV, dinamik kadrosu ve alanında uzman teknik ekibiyle birlikte yayın hayatına başarılar katmaya devam etmektedir.

1996 yılında Cavit Çağlar tarafından Türkiye’de ilk kez “7/24 Haber” anlayışını benimseyerek kurulan ve ulaştığı başarı seviyesi ile Türk medyasını değiştiren NTV, 1999 yılında Doğuş Yayın Grubu’na katıldı. Orijinal adı “Nergis Televizyonu” olan NTV, başta uluslararası haberler olmak üzere kültür ve sanat, yaşam, spor ve ekonomi alanlarına odaklı yayınlar da yapmaktadır. Canlı TV izle seçeneğine ek olarak televizyon dışında internet sitesi, mobil uygulamalar ve radyo üzerinden de NTV içeriklerine ulaşım sağlanabilmektedir.

Kuruluşundan bu yana pek çok kurum tarafından 600’ün üzerinde ödüle layık görülen NTV’nin merkezi İstanbul’da bulunmaktadır ancak yurtiçinde çok sayıda noktada, yurtdışında Brüksel ve Lefkoşa temsilcilikleri, dünyanın her tarafında habere hazır bulunan muhabirleri ile gündemi yakından takip etmektedir.

NTV, ayrıca 2004 yılında, Avrupa’da yaşayan Türkiye vatandaşları için NTV Avrupa kanalını yayın hayatına katmıştır. Bu sayede Avrupa kıtasında yaşayan Türkler için anavatandan haber taşıyan bir kaynak olmuştur. Türkiye’de güvenilir haberin adresi olma vasfını taşıyan NTV, NTV Avrupa kanalı ile de canlı tv yayınlarını Avrupa’ya taşıyarak haber kalitesini bir seviye daha artırmayı amaçlamıştır.

Spor alanıyla ilgilenen kişiler için de özellikle spor haberleri, son dakika gelişmeleri ve röportajları odaklı yayın yapan NTV Spor kanalı hizmet vermektedir. 17 Mart 2008 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen NTV Spor tüm dünyadan futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve daha pek çok spor ile ilgili bütün gelişmeleri anında izleyicisine sunar. NTV izle fırsatları arasına bir yenisini ekleyerek 2010 senesinin Şubat ayında da karasal yayına geçen ve her yerden takip edilebilir hale gelen NTV Spor, NTV haberinin gücünü spor yayıncılığı ile sentezleyerek sporseverlere hizmet vermektedir.

Gezi Parkı olaylarından karne sevinci haberlerine kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki her gelişmeyi yakından takip eden NTV, taraf tutmadan hazırladığı bültenlerle haberleri en doğru ve en güvenilir şekilde izleyicisine NTV canlı haber farkıyla sunmayı amaçlamaktadır.

Ekonomi alanında yaşanan gelişmelerin hızına ayak uydurmayı bilen ekibi, sabah güne haberle başlayıp gece bülteni ile günü kapatan NTV, her an yaşanabilecek son dakika gelişmeleriyle sıkı takipte kalmasını bilmektedir.

Türkiye temelli olmasına karşın dünyanın pek çok önde gelen yayın kuruluşlarıyla bağlantılı olarak ve iş birliği içerisinde çalışan NTV, sadece bir Türkiye kanalı değil bir dünya kanalı olma statüsündedir. Haber denilince akla gelen kaynaklardan biri haline gelen NTV, tarafsız ve doğru haber ilkesini benimsemekte, aynı zamanda yayınlarında her türlü etnik kökene, dini inanca, ulusal ve evrensel öğelere ve değerlere saygılı yayıncılık anlayışını kabul etmektedir.

http://www.canlitv.info

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim