• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi
Çocuklara eğlenerek öğrenebilecekleri bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan The ZONE by Finansbank, IEG & 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank...

Çocuklara eğlenerek öğrenebilecekleri bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan The ZONE by Finansbank, IEG & 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğuyla çocukları ağırlamaya devam ediyor.

Çocukların bir yaş daha büyüdüğü özel günlerinde, mutlu olup kendilerini özel hissedeceği, ebeveynlerin de bu unutulmaz eğlenceye keyifle eşlik edeceği, özel doğum günleri partileri artık The Zone by Finansbank'da gerçekleşiyor.

Doğum günlerini arkadaşlarıyla The ZONE by Finansbank" ta kutlayan çocuklar, bir yandan eğleniyor bir yandan öğrenmeye devam ediyorlar. The ZONE by Finansbank tarafından çocuklara özel doğum günü pastasının üflenmesiyle başlayan parti, tüm stres ve yorgunluklarını atacakları Türkiye'nin ilk indoor trambolin parkında eğlencenin doruklarına çıkarken, Harika Matematik Sergisi ile matematiğin şifrelerini çözüp, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma fırsatı bulacakları Atölye Alanı, eğitim kanalının zengin içeriği ile buluşacakları Da Vinci Learnıng Oditoryumun" da bilgilendirici film seanslarına katılarak kendilerini keşfetme fırsatı da sunuyor.

The ZONE by Finansbank'ın ilk sergisi olan "Harika Matematik" 20 farklı ünite ile çocuklara matematiğin şifrelerini çözmelerinde yol gösterip, sevmelerine yardım ediyor.

Harika Matematik Sergisi, bilgilendiren, analitik düşünce ve derinlemesine sorgulama için teşvik eden, iletişim kurmaya cesaretlendiren ve çocukların deneyimlerini rahatlıkla paylaşabilecekleri eğlenceli bir yolculuk.

Matematiğin temel konularının eğlenceli ve interaktif şekilde işlendiği sergide çocuklar, Ortaokul Matematik Dersi Öğretim Programı'na uygun hazırlanmış ünite ve konu istasyonlarında, bilgilerini pekiştirerek arkadaşları ile birlikte hoş vakit geçiriyorlar. 20 farklı sergi istasyonu, matematiğin temel konularını anlatırken çocukları şaşırtıyor, düşündürüyor ve eğlendiriyor. Sergi içindeki tırmanma duvarı ve trambolin ise çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunuyor.

The Zone by Finansbank Maslak Uniq İstanbul'da tüm çocukları bu serüveni paylaşmaya bekliyor.

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi

Doğum Günlerinin Vazgeçilmez Adresi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim