• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Dizi Yıldızları Tatvan’da Sahne Aldı

Dizi Yıldızları Tatvan’da Sahne Aldı
Deniz Yıldızı dizisinin genç oyuncuları Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay çifti, Bitlis'in Tatvan ilçesinde sahne aldılar.

Deniz Yıldızı dizisinin genç oyuncuları Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay çifti, Bitlis'in Tatvan ilçesinde sahne aldılar.

Ritüel Sanat Merkezi adı altında Tatvan Sanat Topluluğu Derneği aracılığıyla Tatvan Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda "On Dakika Ara" adlı komedi oyununu sahneleyen çift, izleyicilere kahkaha dolu güzel anlar yaşattılar. Deneme çekimine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesini ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olayları anlatan kahkaha dolu anlardan kesitlerin sahnelendiği oyuna aralıklarla izleyiciler de dahil edildi. Turay çifti, bölgeye 3 kez geldiklerini, Tatvan halkı tarafından çok güzel ağırlandıklarını belirterek, ilgi ve misafirperverlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Her yıl turne programlarına mutlaka Muş, Ağrı, Bingöl, Batman, Diyarbakır, Mardin ve Bitlis'i kattıklarını kaydeden Cantuğ Turay, her oyunlarını mutlaka Tatvan'a getirmek istediklerini söyledi. Tatvan'a üçüncü kez geldiklerini ve her gelişlerinden keyif aldıklarını belirten Turay, "Tiyatromuzu sahnelediğimiz salon izleyiciler için çok yetersiz kaldı. Tatvan'ın çok daha büyük ve çok daha kapsamlı bir kültür merkezine ihtiyacı var. İlçede sanatsal faaliyetler yürüten topluluklara da destek verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Biz Ankara'dan baktığımız zaman Tatvan'ın sanata ve tiyatroya daha ihtiyacı olduğunu duyuyor ve görüyoruz. Bu konuda elimizden geldiğince Tatvan'ın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Tatvan Sanat Topluluğu Derneği Başkanı Özal Turgut ise, oyuna katkı sunanlara teşekkür etti.

Tiyatro oyununa izleyici olarak Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, kamu kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Dizi Yıldızları Tatvan’da Sahne Aldı

Dizi Yıldızları Tatvan’da Sahne Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim