• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Diriliş Derneği’nden Başsavcı Solmaz’a Ziyaret

Diriliş Derneği’nden Başsavcı Solmaz’a Ziyaret
Diriliş Derneği Diyarbakır Şubesi yöneticileri, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi...

Diriliş Derneği Diyarbakır Şubesi yöneticileri, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Diriliş Derneği Diyarbakır Şubesi Yöneticileri Engin Özmen ve Suat Çağlayan, Kayapınar İlçe Başkanı Ali Kınar, Kayapınar İlçe Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Yüce ve Mahmut Ecer ile Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret etti. Yaptıkları çalışmalar hakkında Başsavcı Ramazan Solmaz'a bilgi veren dernek yöneticileri, Solmaz'a "Benim Anayasam" adlı kitapçığı hediye etti.

Dernek Yöneticilerinden Engin Özmen, "Sayın Başsavcımız Ramazan Solmaz beyle görüşmemiz bizleri çok mutlu etti. Kendisi bizleri çok güzel karşıladı, sağ olsunlar izzet ve ikramda bulundular. Bizlerde kendisine çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Çok değerli genel başkanımız Hasan Türksel'in de selamını ilettik. Başsavcımızın yapmış olduğu güzel çalışmalar Diyarbakır'da konuşulmaktadır. Kendisine yaptığı çalışmalar içinde çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Diriliş Derneği Diyarbakır Şubesi'nin yaptığı çalışmaları takip ettiğini ve faaliyetlerini sık sık gördüğünü belirten Başsavcı Ramazan Solmaz ise, "Diriliş Derneği değerli yöneticilerinin ziyaretleri beni memnun etti. Değerli kardeşlerimizin çalışmalarını basından sık sık görüyoruz. Güzel ilimiz Diyarbakır'ımıza kim ne yaparsa yapsın, yapılan her güzelliğin çalışmanın destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bana hediye ettikleri "Benim Anayasam" kitabını da okuyup boş olan sayfaları da kendi düşünce fikirlerimiz ile doldurup genel merkezinize bir vatandaş olarak göndereceğim. Kapımız herkese açıktır. Diyarbakır insanlık şehridir insanları güzeldir, Allah'ın izniyle güzel günler göreceğiz. Değerli Diriliş Derneği yöneticilerinin de yaptığı çalışmalarda başarılar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim