• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Din Bir-sen Terörü Kınadı

Din Bir-sen Terörü Kınadı
Ankara Kızılay'daki terör saldırısının yıldırmak, itibarsızlaştırmak ve vatandaşları korkuyla sindirmek olduğunu belirten Din Bir-Sen Muğla İl Başkanı...

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının yıldırmak, itibarsızlaştırmak ve vatandaşları korkuyla sindirmek olduğunu belirten Din Bir-Sen Muğla İl Başkanı Hamidullah Ata, Türk milletinin bu saldırılara prim vermeyeceğini açıkladı.

Ata yaptığı açıklamada, "Din Bir-Sen "Bu eylemi gerçekleştirenlerin amaçları ve gayeleri devleti yıldırmak korkutmak amaçlı saldırılardır. Millete gözdağı vererek psikolojik üstünlük sağlamak ve vatandaşları ümitsizliğe sevk etmektir. Karşılarında kabile devleti veya muz cumhuriyeti olduklarını sanıyorlar. Kökü bin yıllık bir tarihe dayanan necip Türk milleti bu tür saldırılara prim vermediği gibi bundan böyle asla prim vermeyecektir. Gerek içerideki ve gerekse dışarıdaki bağlantılı her tür mihraklar şunu unutmamalıdır ki ülkemiz Ortadoğu coğrafyasında etkin söz sahibi olmasından dolayı bölgedeki elini zayıflatmasını istiyorlar. Terör sadece halka yapılan bir saldırı değildir. Bu saldırının turizme yapılan bir saldırı olarak görüyoruz. Ülkemizin kalkınmasını istemeyen gerek dış güçler ve gerekse içeride yetişen PKK-Paralel terör örgütü işbirliği yaparak hainliğini bir kez daha tescillemiş oldular. Son 30 yıldan beri bunu hep denediler ama başaramadılar ve başaramayacaklar. Üzülerek söyleyelim ki, bu ülkenin yetiştirdiği müstemleke aydınları ve kökü dışarıda ideolojik yapılanmaların bu ülkenin vergilerinden aldıkları maaşlarla kendi ülkesine ihanet eden bir zümre var. Bu seçkinler medyadan geniş destek buluyor olmaları acınacak bir durumdur. Haini bol olan başka ülke var mı bilmiyoruz ama bu kadar hain nasıl yetişir anlayamıyoruz. Teröre destek veren gerek medya temsilcilerini, gerek sanatçı geçinen zümreyi ve gerekse bu olaylara en ufak tepki vermeyen her türlü oluşumları sessiz kalan kamuoyunu esefle kınıyor, terör saldırısında vefat edenleri Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim