• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

"Devletin kurumları vatandaş için var"

"Devletin kurumları vatandaş için var"
Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, "Devletin kurumları vatandaş için var. Önceliğimiz her vatandaşımızın huzur içerisinde yaşamasıdır. Emniyet, jandarma,...

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, "Devletin kurumları vatandaş için var. Önceliğimiz her vatandaşımızın huzur içerisinde yaşamasıdır. Emniyet, jandarma, kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar olarak bunun için çalışıyoruz." dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın geleneksel hale getirdiği muhtarlarla toplantısına protokol üyeleri de katıldı. Selçukhan Ayana Restoran'da düzenlenen toplantıya Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Başsavcı Mustafa Çelenk, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Müftü Vekili Ahmet Ali Korkmaz, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, belediye başkan yardımcıları, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Şube Müdürleri, muhtarlar ile Tarsus Belediyesi daire müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, muhtarları ve protokol üyeleri ile bir araya getirdiği için Belediye Başkanı Şevket Can'a teşekkür etti. Yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, bu tür toplantıları geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Başkan Can, "Geçen ay ilkini bugünde ikincisini düzenlediğimiz bu toplantımız, geleneksel hale geldi. Her ayın ilk haftası siz değerli muhtarlarımızla bu toplantılar aracılığı ile bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Hepinizin bildiği gibi geçen ki toplantımızda yol haritamızın belli olduğunu, belirli noktalarda yapacağımız projeler hakkında ön bilgi vermiştim. İnşallah bundan sonra da her yapacağımız projenin ihale tarihi belli olduğu zaman bunu da sizlerle paylaşacağım." diye konuştu.

10 muhtarlık binası için ihaleye çıktıklarını ifade eden Başkan Can, şu bilgileri aktardı: "Şu anda 10 adet mahalle muhtarlık binamızın ihale tarihleri belli oldu. 8 Mart'ta bu ihalemizi de yaptıktan sonra, birer birer muhtarlık binalarımız hizmete girmiş olacak. Ayrıyeten Kemalpaşa Mahallemizde cami inşaatımızın tarihi belli oldu. 21 Mart'ta temel atma töreniyle de kamuoyuyla paylaşmış olacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde Vuslat Düğün salonumuzun olduğu bölge yıkılmaya başlanacak. Ergenekon Mahallesi'nde altı pazar yeri, üstü kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, masaj odası, spa merkezi ihalesini gerçekleştirdik. Yaklaşık maliyeti 11 milyon TL, inşallah mart ayı içerisinde temel atma törenini gerçekleştirip sonra da bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. 300 milyon TL'nin daha da üzerinde bir yatırımı planlıyoruz. Yol haritamızı ona göre çizdik. Bizlerin görevi sadece yol yapmak park yapmak değil, şehrimizdeki vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Bunun için el birliği ile çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz."

İlçenin huzuru için çalıştıklarını belirten Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise bütün kurumlar olarak el birliği içinde çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Atmaca, "Bizim önceliğimiz, ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın huzur içerisinde yaşamasıdır ve biz emniyet olarak, jandarma olarak, kaymakamlık olarak, belediye olarak ve diğer kurumlar olarak bunun için çalışıyoruz. Bütün devletin kurumları bunun için var, vatandaş için var. Özellikle mahallelerimizde yaşayan fakir, muhtaç vatandaşlarımızın varsa kaymakamlıkla herhangi bir sıkıntıları o vatandaşlarımıza yol gösterip yardımcı olup kaymakamlığa ya da diğer birimlere yönlendirmenizi istiyoruz. Tarımla ilgili olabilir, sağlıkla ilgili olabilir, kaymakamlıkla direkt ilgili olabilir, jandarma ile emniyetle ilgili olabilir. O gibi konularda muhakkak vatandaşımızı bilgilendirin ve yönlendirin değerli muhtarlarım." çağrısında bulundu.Cihan

"Devletin kurumları vatandaş için var"

"Devletin kurumları vatandaş için var"

"Devletin kurumları vatandaş için var"

"Devletin kurumları vatandaş için var"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim