• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Dereceye Giren Muhabirler Ödüllendirildi

Dereceye Giren Muhabirler Ödüllendirildi
Ordu'nun Fatsa ilçesinde belediye tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen "Fatsa Belediyesi Yılın Haberini Seçiyor" adlı yarışmada...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde belediye tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen "Fatsa Belediyesi Yılın Haberini Seçiyor" adlı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yarışmaya yerel gazetelerden 5 muhabir katıldı ve 8 ayrı haber değerlendirmeye tabi tutuldu. Jüri üyeleri Ordu Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Basın İlan Kurumu Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen değerlendirmelerini yaptılar.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle spor kompleksinde bir yemek verdi. Düzenlenen yemeğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh başta olmak üzere Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu, Ordu Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Basın İlan Kurumu Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, gazete imtiyaz sahipleri ve muhabirler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gerçekleştirdi. Anlayan, "Tüm gazeteci arkadaşlarımızın günlerini kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Basınımız bizim için çok önemli ve bizler de gereken değeri veriyoruz. Fatsa basınını önemsiyor ve onları çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Günlerini kutluyorum" dedi.

Başkan Anlayan'ın konuşmasının ardından dereceye giren muhabirlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Basın çalışanları da Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve ekibine teşekkür ettiler.

Dereceye Giren Muhabirler Ödüllendirildi

Dereceye Giren Muhabirler Ödüllendirildi

Dereceye Giren Muhabirler Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim