• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Derbiye özel tişört hazırlandı

Derbiye özel tişört hazırlandı
Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisi öncesinde heyecan artarken, takımlar tüm hesaplarını mutlak galibiyet için yapıyor.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Her iki cephe de çok hırslı ve deyim yerindeyse savaşa hazır. Peki Türkiye'nin "El Clasico"suna 3 gün kala G.Saray ve F.Bahçe'de son durum ne? Kim, hangi taktikle oynayacak? Hocaların son talimatları ne? Yönetimler ne yapacak? İşte son gelişmeler:
KEMiK SESi DUYMAK iSTiYOR
Teknik direktör Roberto Mancini, Fenerbahçe karşısında sert futbol oynatacak. Rakibini agresif futbolla yıldırmayı hedefleyen İtalyan hoca bu konuda takımın savaşçısı Melo'ya çok güveniyor. Mancini, Burak'la da özel ilgileniyor.
TAKTiK VE SiSTEM SÜRPRiZi
Derbiye klasik Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles-Selçuk, Melo, Yekta Sneijder- Drogba, Burak ilk 11'iyle 4-4-2 dizilişinde başlamayı düşünen Mancini gerekirse maç içinde 4-5-1 ile devam etmeyi planlıyor. Bu durumda Burak'ı sola çekip Sneijder'i ortaya alacak olan İtalyan hoca, Drogba'yı tek forvet oynatacak.
GÖSTER KENDiNi SNEiJDER
Mancinin'nin en fazla ilgilendiği isimlerden biri de Sneijder... İtalyan hoca, öğrencisine "Artık kendini göster. Sana güveniyorum. Derbiye damga vuracaksın" dedi.
MOTiVASYON PRiMi
Başkan Ünal Aysal ve yönetimi tam kadro maçta olacak. Mücadele öncesi oyunculara ve teknik heyete moral verecek olan sarı-kırmızılı yönetim, doping etkisi yapacak bir galibiyet primi de verecek.
PSiKOLOJiK SAVAŞ TAKTiĞi
Bu sezon derbi kaybetmeyen Ersun Yanal, Arena'dan zaferle çıkmaya kararlı. Oyuncularına G.Saray'ın mutlak kazanmak zorunda olduğu için baskı altında olacağını söyleyen Yanal, "Baskı yüzünden çok hata yapacaklar. Erken gol atarsak onları psikolojik olarak bitiririz" dedi.
BAŞKAN UĞURLAYACAK
Cezası nedeniyle maçlara gidemeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tıpkı Trabzonspor karşılaşmasından önce yaptığı gibi, derbi günü de futbolcuları tek tek öperek Samandıra'dan TT Arena'ya yolcu edecek.
BERBER DE GÖTÜRÜLECEK
FB TV'ye yaptığı açıklamada "Kazanırsak saha içinde saçımı kestireceğim" diyen Alper Potuk için Fenerbahçe, Arena'ya bir de berber götürecek. Maçı tribünde izleyecek olan berber, galibiyet halinde bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inecek ve genç futbolcunun saçını kesecek.
ÖZEL TiŞÖRT HAZIRLANDI
F.Bahçe, galibiyet halinde futbolcuların maç sonrası giymesi için üzerinde Arena figürü ve anlamlı bir yazının olduğu tişört hazırladı. Maç sonrası futbolcular bu tişörtle boy gösterecek.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim