• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Denizlispor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirdi

Denizlispor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirdi
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor...

Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçından en iyi şekilde ayrılacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'da hafta sonu oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktörü Koray Palaz idaresinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılarda morallerin yerinde olduğu görüldü. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, "Milli maç arası nedeniyle takıma hak ettikleri dört gün izin verdik. Sonuçta son haftalarda kritik maçlar oynuyoruz. Oyuncularımız hem mental hem de fiziksel olarak bir yorgunluk yaşadı. Sakat oyuncularımız vardı, onların programlarını verdik, onları takip ettik. İyileşme süreçlerini takip ettik. Takım olarak, Denizlispor olarak Denizli halkını, Denizli şehrini milli takımın yanında temsil etmeye çalıştık. Gittik onlara orada destek verdik" dedi.

Kayseri Erciyes maçının final maçlarından biri olduğunu kaydeden Palaz, "Bizim için Kayseri Erciyes maçının diğer müsabakalardan hiçbir farkı yok. İlk geldiğimiz gün "13 tane finalimiz var" demiştik. Şimdi kaldı 8 final maçımız. Bu şekilde hazırlıklarımıza devam etmek zorundayız. Deplasmanda oynayacağımız bu müsabakadan da en iyi şekilde ayrılacağımızı düşünüyoruz. Şenol'un sakatlığı bizim biraz moralimizi bozdu ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Şenol'a "Geçmiş olsun" dileklerimizi ilettik. Perşembe gününe kadar çalışmalarımız sürecek. Ardından maç için yola çıkacağız'dedi.

Denizlispor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirdi

Denizlispor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim