• BIST 9909.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Demiröz’den Ahlat Belediyesi’ne Ziyaret

Demiröz’den Ahlat Belediyesi’ne Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat Belediyesi'ni ziyaret etti.

Vedat Demiröz, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, Tatvan ve Adilcevaz belediye başkanları ile beraber Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek, Ahlat halkına seçimlerde vaat ettikleri ve gerçekleştirdikleri yatırımlar hakkında kısaca bilgiler aktardı. Çoban, seçimde 5 yıl için vaat edilen projelerin hükümetin desteği ile bir buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 85'inin hayata geçtiğini belirterek, "Ahlat diğer ilçelerimize de etki yapacak olumlu bir gelişme ve fiziki kalkınma içerisindedir. Ciddi anlamda yatırımlarımız var. Vatandaşlarımıza seçim broşürleri dağıttığımızda bir takım vaatlerde de bulunmuştuk. Vaat edilen yatırımları hükümetimizin desteği ile yüzde 85'ini şu an halkımızın hizmetine sunduk. Ahlat hükümetimizin desteği ile gelişiyor, büyüyor. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vedat Demiröz ise, Ahlat'taki yatırımların kısa zamanda faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Belediye başkanımız az önce özetledi. Ahlat'ta yapabileceklerimizi söylüyoruz ve yapmaya çalışıyoruz. Yani uçuk vaatlerde bulunarak sizlere karşı mahcup olmak istemiyoruz. Yapılabilecekleri söylüyoruz. Çünkü gücümüzü biliyoruz, ekonominin gücünü biliyoruz, devlet neyi yapabilecek onu biliyoruz. Gelen misafirlerle birlikte (Ahıska Tükleri) zaten kamuoyunda bilinen Ahlat daha çok bilinecek. Ahlatlıların gelen misafirlerimize misafirperverliğini göstereceğine inanıyorum. Ahlat Selçuklu Mezarlığı biterse Cumhurbaşkanımız buranın açılışına gelecek. Başbakanımız her fırsatta "Ahlat'a geleceğim" diyor, ama Bitlis'e ziyaretlerinde bir Cuma namazını Bitlis'te ve Ahlat'ta yaptırmayı düşünüyoruz. Şu anda öncelikli yerler var, ama en kısa zamanda Bitlis ziyaretini gerçekleştireceğiz. Tarımla ilgili sıkıntıları biliyoruz. Onların sigorta, su ve elektrik borçları var. Bizde bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bir takım sıkıntılar tabi ki var, ama eğitim çok önemli. Çocuklarımıza mutlak surette destek olmamız lazım. Eğitimli gençler hem Ahlat'ın tanıtımına hem de Türkiye'nin tanıtımına hem de ülkenin ekonomisine de faydası var. Biz elimizden geleni gayreti göstereceğiz. Sizlerde onlara anlayış ve zaman ayırın. Devlet elinden geleni yapıyor. Biz bu ülkeyi yönetmeye mecburuz. Sorunlar çok, başka alternatif yok. İçerideki sorunların yanında çevre ülkelerdeki sorunlar da var, bunların etkileri de var. Bunların üstesinde geleceğiz inşallah. Bütün dünya ayağı kalkmış Türkiye'nin önünü nasıl keseriz diyor. Kesemiyor hamdolsun. Allah bir yerden kapı açıyor. Başka bir konuda başkanlık sistemiyle alakalı. Başkanlık sistemi nedir? Bu sistem nasıl çalışır, bu konu hakkında da sizlere önümüzdeki günlerde gelerek başkanlık sistemi hakkında bilgiler aktaracağız. Her anlamda el birliğiyle kalkınma yolunda adımlarımızı atmaya devam ederken, örnek il olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar sorunlarını dinleyen Vedat Demiröz, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, uçuk vaatlerde bulunarak mahcup olmak istemediklerini, yapılabileceklerini ve her zaman halkın yanında sorunlarını beraber elbirliği ile çözüme kavuşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Demiröz’den Ahlat Belediyesi’ne Ziyaret

Demiröz’den Ahlat Belediyesi’ne Ziyaret

Demiröz’den Ahlat Belediyesi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim