• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Demirkol’dan Karşıyaka Mahallesine yol müjdesi

Demirkol’dan Karşıyaka Mahallesine yol müjdesi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceleyerek, kış öncesi Karşıyaka'da açılmamış yeni yol kalmayacağı müjdesini verdi.

Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve belediye meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz, Abdulkadir Bağış, Abdulkadir Altundağ ve İsmail Güneş ile birlikte Karşıyaka Mahallesinde yapımı süren yol çalışmalarını inceledi. Mahalle Muhtarı Hadi Taştan tarafından karşılanan Demirkol, çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaları sürdüren işçiler ile de görüşen Demirkol, devam eden çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

İlçe genelindeki yedi ayrı noktada çalıştıklarına vurgu yapan Demirkol, Karşıyaka Mahallesinde ise şuana kadar 13 yolu hizmete açtıklarını kaydetti. Çalışmaların kış öncesi tamamlanacağını ve Karşıyaka Mahallesinde açılmamış yeni yol kalmayacağının da altını çizen Demirkol, "Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, şuanda yedi bölgede çalışma yapmaktadır. Kırsal ve kent dengesini gözeterek hem kırsalda hem şehir merkezinde çalışmalarımız devam etmektedir. Şuan itibariyle Karşıyaka, Süleymaniye ve Devteşti mahallerimizde yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Karşıyaka Mahalle'mizde açmadığımız yol kalmayacak. Şuan itibariyle on üç yolumuzu açmış bulunuyoruz. Bu yolların üzerine hemen bir malzeme sererek değil kırmızı kot uygulamasına göre yer yer doksan santimetre kazı ve aynı şekilde yetmiş santime kadar dolgu yapacak şekilde uzun yıllar halkımızın hizmetinde olacak şekilde yollarımızı yapıyoruz. Yolarımız Karşıyaka Mahallemize ve Haliliye ilçemize hayırlı olsun. Bize sıcak ilgisinden dolayı Karşıyaka Mahalle Muhtarımız Sayın Hadi Taştan ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz kış bastırmadan yağmur çamur başlamadan Karşıyaka Mahallemizde bütün yollarımızı tamamlamak" şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise, "Haliliye Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallemizde yol çalışması yapılmaktadır. Değerli Başkanımız Fevzi Demirkol Bey'in gelip bizlerle birlikte yol çalışmasını yerinde kontrol ettiği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Demirkol’dan Karşıyaka Mahallesine yol müjdesi

Demirkol’dan Karşıyaka Mahallesine yol müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim