• BIST 10336.5
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 28 °C

Demirel: Sırf birisinin intikam duygusu tatmin etmek için...

Demirel: Sırf birisinin intikam duygusu tatmin etmek için...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, "'Paralelci" diye polisi ve güvenlikçileri sağa sola sürerseniz mutlaka güvenlik...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, "'Paralelci" diye polisi ve güvenlikçileri sağa sola sürerseniz mutlaka güvenlik alanlarında boşluk bırakırsınız. Nitekim de öyle olmuştur. Sırf birisinin intikam duygusu tatmin etmek için güvenlikçilerin yerleri değiştirilmiştir. Yerinden oynatılan güvenlikçiler de giderken geride boşluk bırakmışlardır. Dolayısıyla bu boşluklardan istifade eden terör, bu boşlukları iyi değerlendirip ülkemizin canını yakmaya devam etmektedir." dedi.

Yazılı açıklama yapan Demirel, son yaşanan terör olaylarının istihbarat zaafından kaynaklandığının ortada olduğunu söyledi. Demirel, "Nerede bizim istihbaratımız? "Paralelci" diye polisi ve güvenlikçileri sağa sola sürerseniz mutlaka güvenlik alanlarında boşluk bırakırsınız. Nitekim de öyle olmuştur. Sırf birisinin intikam duygusu tatmin etmek için güvenlikçilerin yerleri değiştirilmiştir. Yerinden oynatılan güvenlikçiler de giderken geride boşluk bırakmışlardır. Dolayısıyla bu boşluklardan istifade eden terör, bu boşlukları iyi değerlendirip ülkemizin canını yakmaya devam etmektedir." diye konuştu.

Teröristlerin 4 ayda Türkiye'nin kalbinde Ankara'da 2 kere bomba patlattığını hatırlatan Demirel, bir bombanın Meclis'e 200 metre uzaklıkta patlatıldığını kaydetti. Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Onlarca vatandaşımız hayatını kaybediyor. Birileri de çıkıyor "İstihbaratımız çalışıyor" diyor. Bu nasıl bir istihbarat Allah aşkına? Terörist Suriye'den yasal yollardan ülkemize giriyor, yabancılar şubesine fotoğraf ve parmak izi veriyor. Oradan İzmir'e geçiyor. Çaldığı lüks bir araca İstanbul'dan plaka takıyor ve Ankara'ya geliyor. Belki çoğumuz Ankara'ya gittiğimizde otogardan Meclis'e yada Genelkurmay Başkanlığı binasına gitmeyi bilemeyiz. Ama Suriye'den gelen terörist, Ankara'yı ne zaman ve nasıl öğrenmiş bilemiyoruz. Terörist buralarda bir kaç kez keşif yapmıştır herhalde."

Raşit Demirel, ülkede istihbaratın siyasete bulaştığı için asli görevinin dışında hareket ettiğini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim