• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Demirel: AK Parti, süslü sözlerle 17-25’in üzerini örtmeye çalışıyor

Demirel: AK Parti, süslü sözlerle 17-25’in üzerini örtmeye çalışıyor
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, AK Parti'nin süslü sözlerle 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun üzerini örtmeye çalıştığını...

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, AK Parti'nin süslü sözlerle 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun üzerini örtmeye çalıştığını söyledi. Demirel, "En büyük kaos AKP hükümetinin kendisidir. Ortada bir oyun varsa bu oyun rüşvet ve yolsuzluk oyunudur ve bu oyunu sahneye koyan da AKP hükümetidir." dedi.

Demirel, yolsuzluk operasyonu sırasında AK Parti'nin ülkeyi çok zor durumda bıraktığını, uluslararası arenada küçük düşürdüğünü ve Türk Milleti'nin, Türk Devleti'ne olan güvenini zedelediğini ifade etti. AK Parti'nin yürüttüğü politikalarla Türk devletini içeride ve dışarıda mahcup ettiğini ifade eden MHP Afyonkarahisar İl Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sıkışınca birlik ve beraberlik lafları havada uçuşuyor ama söz konusu PKK, söz konusu İmralı canisi olunca sesleri çıkmıyor. Bu teröristler AKP tarafından alanda muhatap alınıyor. AKP işine geldiği her noktada birlik beraberlik üzerinden konuşuyor. Son dönemde de 17-25 Aralık'ın üzerine örtmek için bu söyleme sığınıyorlar." Raşit Demirel, "Polisin rüşvet alan ve yolsuzluk yapanları yakalamasının milli birlik ve beraberliğimize nasıl bir zararı vardır?" diye sordu.

"OLMAYA PARALAR NASI İADE EDİLDİ?"

AK Parti'nin süslü sözlerle halkın gözünü boyamaya çalıştığını kaydeden Demirel, sözlerini şöyle tamamladı: "Olanları herkes duydu, herkes gördü. Herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor. Şimdi ortada bir rüşvet alış verişi var mıdır? Yok mudur? Paralar arabalarla taşınmış mıdır ?, taşınmamış mıdır? Bakan çocuklarının evinden para sayma makineleri yüklü miktarda dolar ve Euro çıkmış mıdır?, çıkmamış mıdır? Bu paralar oraya polis tarafından konulduğu söylendikten sonra ilgili bakan çocukları hapisten çıkınca bu para onlara faizi ile birlikte iade edilmiş midir?, edilmemiştir ?"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim