• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Dayalı Döşeli Ofis Fırsatında 7 Seçenek

Dayalı Döşeli Ofis Fırsatında 7 Seçenek
"Balak&Kurt ortak girişimi" olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen Adana İnşaat Fuarı'nda küresel yatırımcıların karşısına...

"Balak&Kurt ortak girişimi" olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen Adana İnşaat Fuarı'nda küresel yatırımcıların karşısına "Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor" sloganıyla çıktı. Kiza, Mısır, Rusya, Bulgaristan Gürcistan, İran ve Makedonya'dan yatırımcıların davet edildiği fuarda lansmana özel indirimli fiyatlar ve "24 ay sıfır faiz" ödeme seçeneğiyle dikkat çekti.

Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından gelen yatırımcılar, 12 blokta 990 adet ofis, 287 adet iş yeri ile 120 odalı businnes otelden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi'ni detaylarıyla inceledi.

Adana'nın batısında D400 (E-5) Karayoluna cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayacak şekilde konumlandırılan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde 51 m2, 60 m2 ve 112 m2'lik ofisler ergonomik, konforlu ve prestijli ofis mobilyalarıyla donatılmış haliyle tanıtıldı.

Proje ortaklarından Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, ofis mobilyaları markası Nurus ile işbirliği yaparak, Kiza ofislerini yeni sahiplerine isterlerse dayalı döşeli teslim edeceklerini müjdeledi.

Aydın Kurt , Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin her türlü konforun düşünüldüğü lüks ofis ve iş yerleriyle ekonomik yaşamın kalbine dokunan güçlü ve çok çeşitli firmaları bir araya getireceğini dile getirdi. Aydın Kurt, "7 ayrı ofis mobilyası seçeneğinin yanı sıra karma paketlere de imkan tanıdık. İsteyen müşterimiz, kendi zevkine göre de mobilyasını seçebilecek. Dileyen müşterimiz ise ofisleri boş haliyle satın alıp, uygun görecekleri şekilde dizayn edebilirler" diye konuştu.

Aydın Kurt, çözüm ortağı Nurus Ofis Mobilyalarının önümüzdeki nisan ayında Adana'da da showroom açacağını, Kiza müşterilerini burada da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Dayalı Döşeli Ofis Fırsatında 7 Seçenek

Dayalı Döşeli Ofis Fırsatında 7 Seçenek

Dayalı Döşeli Ofis Fırsatında 7 Seçenek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim