• BIST 10197.05
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Daşgün: “Kötü Oynadık”

Daşgün: “Kötü Oynadık”
Play-off hedefiyle çıktığı karşılaşmalarda son haftalarda üç puana adeta hasret kalan Aydınspor 1923 evinde ağırladığı Gümüşhanespor ile golsüz...

Play-off hedefiyle çıktığı karşılaşmalarda son haftalarda üç puana adeta hasret kalan Aydınspor 1923 evinde ağırladığı Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalırken Teknik Direktör Tarık Daşgün maç ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Kötü oynadık" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923 son haftalardaki puan kayıplarına bir yenisine daha ekledi. Gümüşhanespor ile evinde oynadığı karşılaşmada istediği oyunu sahaya yansıtamayan siyah beyazlılar sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak hem taraftarını hayal kırıklığına uğrattı hem de play-off yolunda bir kez daha yara aldı. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün Gümüşhane maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede kötü oynadıklarını söyledi.

"KÖTÜ OYNADIK"

Gümüşhane maçındaki oynadıkları oyunun kendisini de tatmin etmediğinin altını çizen Daşgün, "Kazanmamız gereken bir maçtı fakat kötü oynadık. Kazanma adına iyi bir oyun ortaya koymadık fakat herkes yüreğiyle mücadele etti. Her zaman iyi oyun olmayabiliyor ve bu maçta da bunu yaşadık. Dokuz maçımız var. Hedefimizi Play-Off'un içinde olmak. Kaybettiğimiz 2 puanı deplasman maçında telafi etmeye çalışacağız. Herkes mücadele etti. Bu oyuncular iki hafta önce çıkıp maç kazandılar. Mücadele ediyorlar. Kötü oynamış olabiliriz. Bunu kabul edebiliyoruz. Bizde oyunu beğenmedik. Herkes elinden geleni yapıyor. Yüreğini ortaya koyuyorlar. Bir oyuncu kötü oyunu mücadelesiyle kapatıyorsa buda önemlidir. Takım olarak kötü oynadık. Bununla birlikte de maçı kazanamadık. Ben mücadeleden memnunum. Biz de sonucun böyle olmasını istemezdik" dedi.

"ŞANSIZLIKLAR ETKİLİ OLDU"

Karşılaşmayı kazanmamalarında şanssızlıkların da etkili olduğunu vurgulayan Daşgün, "Özellikle tam baskı kuracağımız anlarda forvetlerimiz sakatlandı ve oyuna aldığımız diğer forvetinde sakatlık yaşaması oradaki hücum gücümüzü düşürdü. Bu oyun içinde önemliydi. Karşılaşmada hücum oyuncumuz Nezir sakatlandı. Onun yerine oyuna mecburen aldığımız Uğur Tülümen'in sakatlığı bulunuyordu ancak o da oyuna girdikten sonra sakatlandı. Uğur Tülümen'in sağ ayağında bir problem vardı. Maç gününe kadar bekledik. Maç günü doktorumuz oynayabilir dedi ancak oyunun başında riske atmak istemedik. Oyunu lehimize götürseydik hiç kullanmayacaktık. Fakat Nezir sakatlanınca oyuna almak zorunda kaldık. Nezir sakatlanmasaydı yinede alarak hücuma takviye yapacaktık. Diğer ayağından sakatlandı. Şansızlıklar etkili oldu. Seçkin'in bir problemi vardı ama oynadı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim