• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu
Darülaceze sakinleri, Sevgililer Günü'nü Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği programla kutladı.

Darülaceze sakinleri, Sevgililer Günü'nü Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği programla kutladı. Sabah namazı ile birlikte Eyüp'e gelen yaşlılar, Pierre Loti Tepesi'nde çaylarını içip, fasılda şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Eyüp Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Darülaceze sakinlerini unutmadı. Sabah namazında Eyüp Sultan Camii'ne gelen Darülaceze sakinleri, burada namazlarını kılıp dua etti. Duanın ardından Ensar-i Konağı'na gelen yaşlılar, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından teleferikle Pierre Loti Tepesi'ne çıkan yaşlılar Haliç manzarası eşliğinde çaylarını içip düzenlenen fasılda gönüllerince bir gün yaşarken, Başkan Aydın ve eşi Tülay Aydın tarafından yaşlılara gül takdim edildi.Başkan Aydın ve eşi de birbirlerine gül vererek, Sevgililer Günü'nü kutladı. Teleferikte Darülaceze sakinlerine eşlik eden Başkan Aydın, 14 Şubat'ta Darülaceze sakinlerini unutmadıklarını ifade ederek, "Onlarla birlikte güzel bir gün geçirmeye çalışıyoruz. İlginç bir anı olduğunu düşünüyorum. Kahvaltımızı yaptık, namazımızı kıldık. Şimdi de Pierre Loti'ye çıkıyoruz. Haliç'i izleyeceğiz, orada sohbet edeceğiz. Bu sene bu etkinliği ikinci defa yapıyoruz" dedi.

Teleferikle Pierre Loti'ye çıkan Özgün Gülen, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçen sene de katılmıştık, bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Güzel bir duygu. Bizi gezdiriyorlar, Allah razı olsun. Darülaceze'de çok güzel günlerimiz geçiyor. Her sene böyle gezilere gidiyoruz. Geçen sene de aynı gün gitmiştik. Çok memnunuz, sağ olsun. Hepinizden Allah razı olsun" diye konuştu.

"KAVGASIZ BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUM"

Darülaceze sakinlerinden Füsun Kaslak ise Sevgililer Günü mesajı vererek, "Bütün sevgililerin Sevgililer Günü kutlu olsun. Daha nice Sevgililer Günü'ne çıkmak nasip olsun. Çok güzel bir gezi oldu. Çok teşekkür ederiz başkanımıza. Bütün bu gezilerin arkası kesilmesin, devam etsin. Bütün ekibe, başkanımıza candan teşekkürler" şeklinde konuştu.

Haliç'in eşsiz manzarasını izleyen Ayşe Ceylan da, savaşsız ve saadet dolu bir dünya dilediğini söyleyerek, "Allah'tan savaşsız, harpsiz, kavgasız bir dünya temenni ediyoruz. Eyüp Belediye Başkanımıza, hanımına çok çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiç unutmuyorlar. Her sene gezilerde böyle güzel günlerde bizi anıyorlar. Darülaceze adına çok teşekkürlerimi bildiriyorum" dedi.

Programda misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, "Burada büyüklerimiz ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Herkesin Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Darülaceze Sakinleri 14 Şubat’ta Pierre Loti’de Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim