• BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Daha İyi Eğitim İçin Bir Araya Geldiler

Daha İyi Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin (MABEM) aylık değerlendirme toplantısı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin (MABEM) aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin (MABEM) aylık toplantısı gerçekleştirildi. 17 ilçede yer alan MABEM'lerin Müdür Yardımcılarına yönelik yapılan toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy yer aldı. Manisa'da dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim imkanı sunan MABEM'in idarecilerine yönelik gerçekleştirilen toplantıda aylık değerlendirmeler ve planlamalar görüşüldü. Toplantıda konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, 17 ilçede toplamda 5 bin 827 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, "146 derslik ve 265 kişilik uzman eğitimci kadromuzla çocuklarımızı hayal ettikleri okullara ulaştırmanın çabası içerisindeyiz. MABEM kurslarının öğrencilerimizin başarısında büyük paya sahip olacağına inanıyoruz. Bu noktada öğrencilerimizin başarılı sonuçlar elde edebilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

HEDEF YÜZDE 95 BAŞARI ORANI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla 17 ilçede hayata geçirilen MABEM'in çok önemli bir misyonu olduğunu söyleyen Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da, "Yürütülecek çalışmalarla yol yapabilirsiniz, bina yapabilirsiniz ama sağlıklı bir gelecek yaratabilmeniz için eğitime büyük önem vermelisiniz. MABEM'ler ile modern eğitim imkanları sağlayarak çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak istiyoruz. Öğrencilerimiz için hedefimiz yüzde 95 başarının üzerine çıkmaktır" diye konuştu.

Daha İyi Eğitim İçin Bir Araya Geldiler

Daha İyi Eğitim İçin Bir Araya Geldiler

Daha İyi Eğitim İçin Bir Araya Geldiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim