• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen hediyeler, Aydınlı Gamze Baltakıran'a ulaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen hediyeler, Aydınlı Gamze Baltakıran'a ulaştırıldı. Hediyelerle sevinen Gamze, hiç görmediği babasının yerine koyduğu Erdoğan'ı görmeyi diledi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan ve babası Tahsin Baltakıran'ın ölümünden 7 ay sonra dünyaya gelen 23 yaşındaki Gamze Baltakıran, yaklaşık 2 ay önce esnaf ziyareti gerçekleştirirken karşılaştığı AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve kendisinden bir tablet istediğini iletti. Ankara'ya dönüşünde Cumhurbaşkanlığına Gamze'nin talebini ileten Öz, bugün AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gönderilen hediyeleri Gamze'ye teslim etti.

Rahatsızlığı nedeniyle sürekli tedavi gören ve hediyelerin geleceğini öğrendiği 2 gün öncesinden bu yana uyuyamayan Gamze, Abdurrahman Öz ve beraberindekileri görünce büyük heyecan yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği tablet, kalem ve fuları tek tek açarak gösteren genç kız, sevincini annesi Emine Baltakıran ile paylaştı.

"SİYASET İNSANLARI MUTLU ETMEK İÇİN YAPILIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gamze, annesi ve Aydınlılara selamını ileten AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "Yaklaşık 2 ay önce esnaf ziyareti yaparken Gamze kızımızla karşılaşmıştık. Bize, Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğini, gençler ve çocuklara hediye verdiğini bildiği Cumhurbaşkanımızdan tablet istediğini ifade etti. Gamze'nin talebini Cumhurbaşkanımıza ilettiğimizde çok memnun oldu. Bütçe görüşmelerini tamamladık, Aydın'a gelirken Cumhurbaşkanlığından Gamze'nin hediyelerini aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Gamze'ye istediği tabletin yanı sıra isminin yazılı olduğu birer adet fular ve kalem de gönderdi. Biz aracıyız, hediyelerin sahibi Sayın Cumhurbaşkanımız. Siyaset, insanların mutlu olması için yapılır. Bizler AK Parti milletvekili olarak siyaseti Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik ve de onndan öğrendiğimiz şekliyle de yapmaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede bugün mutlu olma sırası Gamze kızımızda imiş. Biz aracılık görevimizi yerine getirdik, Gamze'nin hediyelerini güle güle kullanmasını istiyoruz" diye konuştu.

"ONU GÖRMEK İSTİYORUM"

Hediye fuları boynundan çıkarmayan ve kalemi ise elinden bırakmayan Gamze Baltakıran da, "Benim beynime oksijen gitmiyor ve bu yüzden havale geçiriyorum. Bayıldığım için ilaç kullanıyorum ve devamlı tedavi altındayım. Ortaokuldan sonra okula gidemedim. Bu tableti oyun oynamak ve milletvekillerimizin çalışmalarını takip etmek için istedim. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, Allah O'nu başımızdan eksik etmesin. Birde O'nu görmek istiyorum, ikinci dileyim de bu" şeklinde konuştu.

"BABASI YERİNE KOYUYOR"

Gamze'nin hep baba özlemi çektiğini ifade eden annesi Emine Baltakıranoğlu ise şöyle konuştu:

"Gamze, hediyelerinin geleceğini öğrenince çok mutlu oldu. 2 gündür uyumuyor. Ben heyecandan bayılacak diye çok korktum. İnşallah hediyeleri alırken bir şey olmaz diye dua ettim. Cumhurbaşkanımızı, babasının yerine koyuyor ve çok seviyor. Bu yüzden kendisini görmeyi çok arzuluyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hediyesi Aydınlı Gamze’ye Ulaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim