• BIST 9918.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesine Katkı Sağlıyor

Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesine Katkı Sağlıyor
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla...

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla buluşmaya, onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Bedir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, Selçuklu Camisi'nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay'a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti eski Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti. Selçuklu Belediyesi olarak her kesimden vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettiklerini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Vatandaşlarımızdan gelen istek ve önerilere göre hizmet programımızı belirliyoruz. Çocuklarımız için kütüphaneler ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için lokaller üretiyoruz. Daha güzel bir Selçuklu için park ve yeşil alanlar, yüzme havuzları, tenis kortları imal ediyor, Kelebekler Vadisi, Otizm Yaşam Merkezi gibi Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçiriyoruz" dedi.

Selçuklu'da yaşayan 604 bin hemşehrimizin "İyi ki Selçuklu'da yaşıyorum" demesi için gayret gösteriyoruz diyen Başkan Altay, "Selçuklu'da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimizle bir araya geliyor, Selçuklu'nun geleceği için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tamamladığımız projelerimizden vatandaşlarımız yararlanıyor, yeni başladığımız ve devam eden projelerimizi bir an önce bitirerek sizlerin hizmetine sunma gayretindeyiz" şeklinde konuştu.

Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesine Katkı Sağlıyor

Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesine Katkı Sağlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim