• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Çukurova Cup’ta Rekor Denemesi

Çukurova Cup’ta Rekor Denemesi
Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde (ATDSK) Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova CUP) sponsorluğunda düzenlenen 16. Çukurova Cup'ın...

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde (ATDSK) Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova CUP) sponsorluğunda düzenlenen 16. Çukurova Cup'ın final maçlarının ardından yapılacak tören sonrası sporcular, kulüp üyeleri, davetliler olmak üzere yüzlerce kişi Zumba Masterclass'ta buluşacak.

12 ülkeden 67'si erkek 138 tenisçinin katıldığı 16'ncı Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda eleme maçları ile başladı. 9 günlük tenis şöleni yaşatan turnuvada, 30 Nisan Cumartesi erkekler ve bayanlar tekler ve çiftler yarı final maçları yapılacak. Turnuvanın son günündeki final maçları ile Çukurova Cup şampiyonları belli olacak.

ADANA'DA İLK ZUMBA MASTERCLASS

ATDSK, final heyecanının yaşanacağı 1 Mayıs'ta Adana'da ilk kez gerçekleşecek bir etkinliğe de imza atacak. ATDSK ile kulüp bünyesinde hizmet veren Adana Dans Akademi'nin birlikte düzenleyeceği organizasyonun adı Adana Zumba Masterclass olacak. Bu etkinlik nedeniyle özel olarak Adana'ya gelen, Türkiye'nin ilk ZES'i (Zumba Education Specialist) Didem Zeybek ve ZES Ecem Özcan, ZJ'ler (Zumba Jammer) Bengü Tekin, Gülcan Bozkurt, Orit Habip ve Remzi Öztosun, sporculara ve katılımcılara zumba yaptıracak. Kupa töreni sonrası saat 17.00'de gerçekleşecek Adana Zumba Masterclass kulüpteki 3 kortta yapılacak. Turnuva için sporcular, aileleri, kulüp üyeleri, davetliler ve katılımcılar, tenis kortlarında bu kez raket sallamayacak, zumba yapacaklar.

HEDEF 1000 KATILIMCI

Türkiye'nin farklı yerlerinde yüzlerce kişinin katılımıyla zumba etkinliklerine imza atan ZES Didem Zeybek'in gerçekleştireceği Adana Zumba Masterclass'a 500'den fazla kişinin katılımı bekleniyor, hedefte ise 1000 kişiye aynı anda zumba yaptırmak yer alıyor.

İlk kez Adana'da rekor niteliğinde bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Adana Dans Akademi Yöneticisi Sinem Baltacı, "Adana'da yüzlerce kişinin aynı anda zumba yaptığı bir etkinlik bugüne kadar düzenlenmedi. Adana Zumba Masterclass, belki bir rekor denemesi olacak. ATDSK kortları, uluslararası turnuvanın final törenin hemen ardından Türkiye'de sayılı zumba faaliyetlerinden birine ev sahipliği yapacak. Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu gibi Türkiye'ye gurur yaşatan milli tenisçileri alt yapısından yetiştiren ATDSK'da 9 gün süresince yaşanan tenis şöleni, yine şölen havasında bir etkinlikle son bulacak. Adana'da ilk kez yapılacak Zumba Masterclass, katılımcı sayısı açısından belki Türkiye'de de ilk olacak. 500 kişilik katılım olursa bölge rekoru Adana'da olacak, hedeflediğimiz 1000 kişiye ulaşarak Türkiye rekoru elde etmek" dediler.

Çukurova Cup’ta Rekor Denemesi

Çukurova Cup’ta Rekor Denemesi

Çukurova Cup’ta Rekor Denemesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim