• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Çukurova Belediyespor’da Hedef Galibiyet

Çukurova Belediyespor’da Hedef Galibiyet
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 8. Grubu'nda son maçına lider giren Çukurova Belediyespor, grup liderliği açısından önem taşıyan maçta, evinde Kayseri...

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 8. Grubu'nda son maçına lider giren Çukurova Belediyespor, grup liderliği açısından önem taşıyan maçta, evinde Kayseri Melikgazi Belediyespor'u ağırlayacak.

12 grupta ilk 3 takımın Erkekler Basketbol 3.Ligi'ne yükseleceği maçlar öncesinde gruplarında lider olan takımlar arasında yeralmak isteyen Çukurova Belediyespor, 31 Ocak 2016 Pazar günü saat 17.00'de salona galibiyet için çıkacak.

Çukurova Belediyespor Antrenörü Bilal Öz, bir yılın emeğini liderlikle perçinlemek istediklerini belirterek, "12 haftalık maratonda sona geldik. Ligdeki son maçımızı Kayseri Melikgazi ile oynayacağız. Bu maç yükseldiğimiz 3. Ligdeki konumumuz açısından önem taşıyor. Hedefimiz galibiyet. Taraftarımızın önünde bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Tüm Adanalıları Menderes Spor Salonu'na bekliyorum" diye konuştu.

Çukurova Belediyespor Kulübü Başkanı Atilla Küçükşahin, zorlu maç öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını, alınacak galibiyetin bir üst ligin oluşumundaki yer için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de tüm basketbolseverleri Menderes Spor Salonu'nda davet ederek, "Çukurova Belediyesi'ni temsil eden bu güzide kulübümüzün erkekler basketbolunda Adanamızı ve dolayısıyla da Çukurova'yı temsil edecek olması hepimizi gururlandırdı. 3.Lig'de de başarıyı hedefleyen Çukurova Belediyespor, Adana'nın basketboldaki çıtasını bir adım daha yükseltti. Adanalı gençlerden oluşan ve tamamı yükseköğrenim gençliğinden oluşan Çukurova Belediyesporlu basketbolcu kardeşlerimi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Adanalı basketbolseverleri de bu zorlu maçta takımımıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim