• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Çöşnükspor Kulübü, Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi

Çöşnükspor Kulübü, Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi
Geçtiğimiz yıl kurulan ve 1 yıllık kısa sürede yerel amatör liglerin bazı kategorilerinde boy göstermeye başlayan Çöşnükspor, birlik ve beraberlik...

Geçtiğimiz yıl kurulan ve 1 yıllık kısa sürede yerel amatör liglerin bazı kategorilerinde boy göstermeye başlayan Çöşnükspor, birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Kulüp Başkanı Hasan Ünlü ve yönetim kurulunun organizasyonuyla kulüp binasında gerçekleşen geceye, kulübün sporcuları, antrenörler, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği yönetimi ve Çöşnük Mahalle sakinleri katıldı. Bordo-lacivertli kulübün kurucu başkanı Hasan Ünlü yaptığı açılış konuşmasında faaliyetlerine değinerek, "Sadece 1 yıllık kulüp geçmişine sahip olmamıza rağmen, yaklaşık 80 civarında lisanlı sporcuya ulaştık. Belki sportif anlamda çok büyük galibiyetler başarılar elde edemedik ama kulübümüze ve mahallemize yakışan şekilde sezonları ve maçları tamamladık. 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'ni sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bu yıl için daha iyi bir takım hazırladık. Bu takımımızın alt yapısı olacak şekilde gençler kategorisinde liglere katıldık. Bu süreçte bize destek olan mahalle sakinlerimize, yöneticilerimize ve imkanları ölçüsünde katkı yapan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi adına konuşan ikinci başkan Fatih Avcı ise, "Ben genelde bu tür gecelere katılmayan biriyim. Nice kurum takımları varken, onların yapamadığını sadece 1 yıl da gerekçeleştirdiği ve istişare kültürüne haiz olduğu için Çöşnükspor'un bu nazik davetini kabul ettim. Yazılı ve görsel medya olarak yanınızdayız. Sizler amatöre ve gençlere hizmet etmeyi hiçbir menfaat beklemeden yapıyorsunuz. Bu kulübün hedeflerini büyütmesi ve yaşaması için herkesten önce Çöşnüklü vatandaşlarımızın bu emeklere sahip çıkması lazım. Başkan ve yönetimini kısa dönemde yaptıkları için kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kulübün iki başarılı sporcusu Enes Ayaz ve Muhammed Salih Savucu'ya takdir belgesi verildi. Daha sonra kulüp başkanı ve yönetimdekiler Çöşnükspor logolu pastayı keserek birinci yılı kutladı.

Çöşnükspor Kulübü, Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi

Çöşnükspor Kulübü, Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim